ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οριστικοποιήθηκαν οι εισηγμένες για το 2ο road show στην Αθήνα

09:50 - 26 Απρ 2019 | Επιχειρήσεις
Οριστικοποιήθηκαν οι εισηγμένες για το 2ο road show στην Αθήνα
Οριστικοποιήθηκε η 15αδα των εισηγμένων της μεσαίας κεφαλαιοποίησης που θα παρουσιασθεί στο 2ο road show που θα γίνει τη Πέμπτη 9 Μαϊου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham στη Πλατεία Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για τις εξής εταιρίες: ΑΔΜΗΕ, Αegean, Autohellas,ΕΧΑΕ, Cenergy,Ελλάκτωρ, Ευρωπ. Πίστη, ΓεκΤέρνα, Ικτίνος, Καράτζης, Κρι Κρι, ΟΛΠ, ΟΛΘ, Πλαστικά Θρακης και Quest. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν σε εγγχώριους θεσμικούς επενδυτές.

 Όπως μας ενημερώνει ο κ. Βασίλης Κλέτσας projectmanager της Δ/νσης εισηγμένων τίτλων του ΧΑ, έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 εισηγμένες με πάνω από 20 εγχώριους θεσμικούς επενδυτές και διαχειριστές.

 Ήδη σύμφωνα, με πληροφορίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή απο funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι συναντήσεις που θα είναι και απευθείας μεταξύ των εισηγμένων και επενδυτών ή μεταξύ επενδυτών που κατέχουν τις μετοχές και υποψήφιων επενδυτών θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Εκεί σε προσωπικές συναντήσεις ή ανά ομάδες οι επενδυτές, Έλληνες και ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν παρουσιάσεις για την ελληνική οικονομία καθώς και παρουσιάσεις από τις 15 εισηγμένες εταιρείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις παραπάνω εισηγμένες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν νέα placement  το επόμενο διάστημα εφόσον συνεχισθεί η ανοδική πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.