ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α. λόγω συγχώνευσης Veterin, ΛΑΝΤΙ, ΕΒΙΚ

20:30 - 24 Μαϊ 2007 | Επιχειρήσεις
Ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών «EBIK A.E.» και «ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ Α.Β.Ε.Ε» από την εταιρεία «VETERIN A.B.E.E.» θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών του Χ.Α..

Αναλυτικότερα:

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας «ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ Α.Β.Ε.Ε» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.» με στάθμιση 100%.

Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας «ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ Α.Β.Ε.Ε» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.» με στάθμιση 100%.

FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές της εταιρείας «EBIK A.E.» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε» με στάθμιση 30%.

FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές των εταιρειών «EBIK A.E.» και «ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ Α.Β.Ε.Ε» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη.Οι μετοχές της εταιρείας  «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε» εισέρχονται στον Δείκτη με στάθμιση 30% συνέπεια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/X.A. Τρόφιμα & Ποτά

Οι μετοχές της εταιρείας «EBIK A.E.» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

FTSE/X.A. Μέσα Ενημέρωσης

Οι μετοχές της εταιρείας  «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε» εισέρχονται στον Δείκτη με στάθμιση 30% συνέπεια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/Χ.Α. 140.

FTSE/X.A. Χημικά

Οι μετοχές της εταιρείας «ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ Α.Β.Ε.Ε» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 25 Μαΐου 2007.

 

 

  

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.