ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Red Friday της Media Markt

14:28 - 10 Ιουλ 2019 | Επιχειρήσεις
H Media Markt λανσάρει τιμές Black Friday τον Ιούλιο. Και μάλιστα, αντί για μία ημέρα το Red Friday θα ισχύσει για τέσσερις, από Τετάρτη 10 έως Κυριακή 14 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έτσι οι φίλοι της αλυσίδας έχουν τη δυνατότητα να βρουν  προϊόντα από όλες τις κατηγορίες σε πραγματικά μοναδικές τιμές, αποκλειστικά στη Media Markt.

Η εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια που περιλαμβάνει φυλλάδιο, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ αλλά και online επικοινωνία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να ανακαλύψει εύκολα και γρήγορα τις Βlack Friday τιμές του καλοκαιριού και να κάνει τις αγορές του άμεσα και άνετα είτε σε ένα από τα 12 καταστήματα ή στο www.mediamarkt.gr.

Το ενδιαφέρον του κοινού προβλέπεται να αυξηθεί στις επόμενες μέρες, ενώ στο https://www.mediamarkt.gr/el/shop/red-friday.html?pr=nav μπορούν οι φίλοι της Media Markt να βρίσκουν τις ανανεωμένες προσφορές.

Τέλος, πέρα από τους κλασικούς τρόπους αγοράς στο κατάστημα ή online, υπάρχει η δυνατότητα online αγοράς με παραλαβή από το κατάστημα ή ακόμα και αυθημερόν παράδοση στον χώρο που θα επιλέξει ο πελάτης, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τις Black Friday τιμές, με όποιον τρόπο τους εξυπηρετεί.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.