ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

FOURLIS: Επενδύει 6 εκατ. ευρώ το 2019 για την Intersport

08:38 - 22 Ιουλ 2019 | Επιχειρήσεις
FOURLIS: Επενδύει 6 εκατ. ευρώ το 2019 για την Intersport
O ελληνικός όμιλος κατά τη διάρκεια της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ενισχύει το ψηφιακό κανάλι πωλήσεων ακολουθώντας τον διεθνή μετασχηματισμό του λιανικού εμπορίου. Ήδη τα ηλεκτρονικά καταστήματα ΙΚΕΑ και Intersport συνεισφέρουν το 10% του συνολικού κύκλου εργασιών του ομίλου. Η εταιρία θα επενδύσει φέτος 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να λανσάρει την πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα της Intersport.

Ταυτόχρονα, ο όμιλος Fourlis εξετάζει τη πιθανότητα δημιουργίας καταστημάτων (από 5.000 τ.μ. έως 10.000 τ.μ.) σε αγορές επιρροής τους όπου έως πρότινος η στρατηγική των μεγάλων καταστημάτων της ΙΚΕΑ ήταν απαγορευτικό. Ο όμιλος διερευνά τη πιθανότητα δημιουργίας νέων σημείων πώλησης ΙΚΕΑ με επικρατέστερες τρείς ελληνικές πόλεις και μία στη Βουλγαρία.

Επίσης, η διοίκηση του ομίλου Fourlis προωθεί τα σχέδιά της για τη θυγατρική εταιρία Trade Estates η οποία έχει λάβει άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στοχεύει να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Παράλληλα, ενισχύει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της καθώς ήδη υπό την ιδιοκτησία της έχει ακίνητα αξίας 176 εκατ. ευρώ.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.