ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και δράσεων στη ΔΕΘ από το ReGeneration

13:56 - 05 Σεπ 2019 | Επιχειρήσεις
Περισσότεροι από 20 καταξιωμένοι επαγγελματίες από ηγέτιδες εταιρίες & 25 ώρες γεμάτες με πολυθεματικές ομιλίες, panels και workshops στα πλαίσια του “Education to Employment Pathways”.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σηματοδοτώντας τα 5 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, το ReGeneration συμμετέχει στην  84η ΔΕΘ και φέρνει μια εβδομάδα εμπειρίας, networking, γνώσης και νέων δεδομένων για την καινοτομία, την τεχνολογία και τις εξελίξεις  στην αγορά εργασίας.

Τα workshops και οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από τις 9 έως και 13/9, ώρες 17.00 έως τις 22.00, στο ReGeneration Corner που θα φιλοξενείται στο Digital Greece Pavilion, μια πρωτοβουλία των Industry Disruptors – Game Changers που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τη ΔΕΘ – HELEXPO. 

Οι θεματολογίες θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, από προετοιμασία ανταγωνιστικού βιογραφικού, αποτελεσματικό marketing, τις νέες τάσεις που οδηγούν την αγορά εργασίας στην εποχή των δεδομένων, έως την αξιοποίηση του digital transformation, αλλά και αποτελεσματικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων μέσω του design thinking κ.ά.

Αναλυτικά η πλούσια ατζέντα, αλλά και links για έγκαιρη κράτηση θέσεων, εδώ

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.