ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ημέρες Καριέρας»: Στο επίκεντρο επαγγελματική απασχόληση και νέες τάσεις εργασίας

19:54 - 12 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
«Ημέρες Καριέρας»: Στο επίκεντρο επαγγελματική απασχόληση και νέες τάσεις εργασίας
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ξεκίνησαν το Σάββατο οι "Ημέρες Καριέρας" έχοντας ως βασικά θέματα ατζέντας την επαγγελματική απασχόληση και τις νέες τάσεις εργασίας. Μάλιστα για δύο ημέρες, στις 12 και 13 Οκτωβρίου, οι Ημέρες Καριέρας φιλοξενούν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που αναζητούν νέα ταλέντα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται σε όλους. Νέους τελειόφοιτους που ξεκινούν τώρα αλλά και εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συνεντεύξεις με όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν καθώς και να λάβουν συμβουλευτική για βιογραφικά σημειώματα, συνεντεύξεις και επαγγελματικό προσανατολισμό. Θα ενημερωθούν, επίσης, από την ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr, που διοργανώνει το event, για σημαντικές δεξιότητες που μπορούν να αναπτύξουν.

Για έκτη συνεχή χρονιά στις παράλληλες δράσεις πραγματοποιείται το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, στο πλαίσιο του οποίου διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους. Ανάμεσα στους ομιλητές, αυτή τη χρονιά, θα είναι η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη, η ηθοποιός Μπέτυ Μαγγίρα, η Μαίρη Συνατσάκη και η δημοσιογράφος Έλενα Παπαδημητρίου. Το Up Event παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μία Κόλλια.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ο Μεγάλος Χορηγός των φετινών Ημερών Καριέρας. Η κα Σοφία Κάντα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για μία ακόμη χρόνια στις Ημέρες Καριέρας. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, ως ο μεγαλύτερος εργοδότης του κλάδου αναψυκτικών και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά, θέλουμε συνεχώς να γνωρίζουμε ανθρώπους με δυνατότητες και να τους βοηθάμε να εξελιχθούν επαγγελματικά μαζί μας.

Η Teleperformance Greece ως Χορηγός των Ημερών Καριέρας δήλωσε: Η Teleperformance, η οποία συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στηρίζει σταθερά τις «Ημέρες Καριέρας», τη σημαντικότερη πρωτοβουλία για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων.

Η κα. Φωτεινή Γαϊτανλή Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του kariera.gr δήλωσε: Οι Ημέρες Καριέρας, μια πρωτοβουλία του kariera.gr για την ενίσχυση της απασχόλησης, φέτος φιλοξενούν περισσότερους εργοδότες από κάθε άλλη φορά, την τελευταία δεκαετία, που έχουν πολλές θέσεις εργασίας να καλύψουν. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε επισκέπτη να γνωρίσει απευθείας στελέχη εταιρειών, να δώσει συνεντεύξεις και να παρακολουθήσει διαδραστικές ομιλίες. Η προσπάθεια των Ημερών Καριέρας εστιάζει τόσο στην ενδυνάμωση των πραγματικών ταλέντων των υποψήφιων εργαζομένων όσο και στη σύνδεσή τους με εργοδότες.

Τέλος, τo πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola θα περιμένει τους επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας, στην Αθήνα, σε ένα διαδραστικό hub στoν χώρο του Innovathens.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2019 είναι δωρεάν για όλους.. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.