ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Epsilon Net: Γενική Συνέλευση για ΑΜΚ- εισαγωγή μετοχών στο Χ.Α.

21:00 - 25 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
Epsilon Net: Γενική Συνέλευση για ΑΜΚ- εισαγωγή μετοχών στο Χ.Α.
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 15η Νοεμβρίου 2019, καλούνται οι μέτοχοι της Epsilon Net, προκειμένου να εγκρίνουν την πρόταση του ΔΣ για ΑΜΚ και εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Κατά την Γενική Συνέλευση καλούνται επίσης να εκλέξουν νέο ΔΣ και νέα μέλη για την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας.

Αναλυτικά, τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

- Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002.

- Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.

- Έγκριση της Πολιτικής Αποδοχών της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 110 του Ν. 4548/2018.

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών δια της έκδοσης νέων κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της Εταιρείας, η οποία θα καλυφθεί μέσω δημόσιας προσφοράς και διαγραφή του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας από την Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών  υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της εισαγωγής αυτών, στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3371/2005). Παροχή εξουσιοδότησης των μετόχων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και εισαγωγής των μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (επισυνάπτεται μετά το κείμενο της παρούσας Πρόσκλησης η Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου  σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ.1 του Ν.4548/2018).

-Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.