ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιώργος Βελέντζας Επίτιμο Μέλος των Special Olympics Hellas

14:45 - 07 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
Ο Γιώργος Βελέντζας Επίτιμο Μέλος των Special Olympics Hellas
Την Παρασκευή 25.10.2019 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στον Άγιο Στέφανο, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κύριος Διονύσιος Κοδέλλας και η Γενική Γραμματέας κυρία Μαρίζα Οικονόμου απένειμαν στον κύριο Γιώργο Βελέντζα τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους του Οργανισμού.

Τα Hellenic Duty Free Shops με δική τους πρωτοβουλία κατασκεύασαν μία οικολογική shopping bag που προβλήθηκε και προωθήθηκε προς πώληση στο δίκτυο των 115 καταστήματα που λειτουργούν στην Ελλάδα. Οι ευαισθητοποιημένοι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν την τσάντα προσφέροντας στον Οργανισμό. Περισσότερες από 10.000 τσάντες διατέθηκαν με στόχο την αύξηση των εσόδων του Οργανισμού. Παράλληλα, υλοποιήθηκε επικοινωνιακό πρόγραμμα στα Social Media και Βlogs επώνυμων influencers για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των δράσεων των Special Olympics Hellas.

bag

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, μεταξύ άλλων, ανέφερε «Κατά τους φετινούς Παγκόσμιους Αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Άμπου Ντάμπι, η Ελληνική αποστολή που αποτελείτο από 91 άτομα επέτυχε επιδόσεις οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Οι αθλητές μας επέστρεψαν στην Ελλάδα κομίζοντας 64 μετάλλια (27 χρυσά, 20 αργυρά, 17 χάλκινα) γεμάτοι ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και νέες εμπειρίες. Όλα τα παραπάνω επετεύχθησαν χάρις στη συστηματική και μεθοδική προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές μας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών τους. Όμως, οι προσπάθειές μας, όσο φιλότιμες και να ήταν, δεν θα ήταν δυνατόν να φέρουν αποτελέσματα χωρίς την αποφασιστική συμβολή ευαίσθητων ανθρώπων οι οποίοι άμεσα, πρόθυμα και γενναιόδωρα αποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έσπευσαν να συνεισφέρουν στην κοινή αυτή προσπάθεια μας».

2

O κύριος Γιώργος Βελέντζας δήλωσε «Σας ευχαριστώ θερμά για την ξεχωριστή τιμή προς το πρόσωπο μου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ενισχύουμε τους σκοπούς ενός οργανισμού που στόχο έχει την ανάδειξη των δυνατοτήτων των συνανθρώπων μας με ξεχωριστές ικανότητες και απώτερο σκοπό τη βελτίωση της κοινωνίας μας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.