ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος πιο κοντά από ποτέ!

12:30 - 22 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος πιο κοντά από ποτέ!
Οι διακοπές είναι συνδεδεμένες με την χαλάρωση και την ξεκούραση, είναι κάποιες στιγμές που αναζητάμε να ξεφύγουμε από όλα και να μην μας απασχολεί τίποτα. Το καταφύγιο μας ένα καλό ξενοδοχείο. Τι θα λέγατε, όμως, αν εκτός από καλό είναι και υπερσύγχρονο; Αν είχατε τη δυνατότητα να κάνετε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού;

Όλα πλέον γίνονται από ένα smartphone ή από ένα χειριστήριο και το ίδιο αναμένει και ο πελάτης από το ξενοδοχείο του μέλλοντος, το οποίο αν και μοιάζει μακρινό, είναι ήδη εδώ και το φέρνει η Κωτσόβολος.

Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος αποτελεί μια καινοτομία της ομάδας Κ-Business της Κωτσόβολος, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 ως Δωμάτιο του Μέλλοντος. Η πρωτότυπη ιδέα δεν σταμάτησε εκεί και φέτος έρχεται πιο ολοκληρωμένη και με νέες λύσης τεχνολογίας για τα ξενοδοχεία που «κοιτάζουν» στο μέλλον. Μπορείτε να την ανακαλύψετε στο εκθεσιακό κέντρο "METROPOLITAN EXPO" (Hall 1, Stand A02/B01), όπου η Κωτσόβολος κατά τη διάρκεια της XENIA 2019 (23-24-25 Νοεμβρίου) θα δώσει στους επισκέπτες μια γεύση από το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος.

Ποια είναι η επόμενη ημέρα στον ξενοδοχειακό κλάδο

Οι νέες τάσεις της τεχνολογίας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο ζωής ακόμη και στις διακοπές. Μέσα από την τεχνολογία φωνητικών εντολών για ξενοδοχεία, ο επισκέπτης μπορεί να λειτουργεί όλες τις συσκευές του δωματίου που συνδέονται με Wi-Fi, είτε πρόκειται για την smart τηλεόραση και το κλιματιστικό, είτε για τα φωτιστικά και τις κουρτίνες.

kots2

Αλλά και εκτός του δωματίου, οι παροχές ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, όπως ένα γυμναστήριο τελευταίων προδιαγραφών, αποτελεί μια καίρια προσθήκη στις δραστηριότητες των πελατών, καθώς προσφέρει ποικιλία επιλογών και ρυθμίσεων για όλες τις προτιμήσεις.

kots4

Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος δεν σταματά εκεί, αφού αποτελεί έναν χρήσιμο συνεργάτη των ξενοδόχων με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η διαδραστική σήμανση στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προώθηση προϊόντων και διαφημιστικών μηνυμάτων, μια τάση που έχει κατακτήσει τον κόσμο και προσφέρει πολλές δυνατότητες στον ξενοδοχειακό κλάδο.

kots

Οι ποιοτικότερες λύσεις για την φροντίδα ξενοδοχειακού ιματισμού, διαχρονικό αίτημα των πελατών αλλά και προαπαιτούμενο ενός καλού ξενοδοχείου το οποίο επιθυμεί να παρέχει διαδικασίες πλύσης εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.

kots1

Η τεχνολογία ήρθε για να μείνει και η Κωτσόβολος το γνωρίζει καθιστώντας τις συσκευές όχι μόνο ως εργαλείο εξυπηρέτησης του πελάτη αλλά και ως έναν αξιόπιστο βοηθό στα χέρια των ξενοδόχων. Με το βλέμμα στο μέλλον και τα κατάλληλα εργαλεία, οι ξενοδόχοι μπορούν πλέον να μετατρέψουν την εμπειρία των πελατών από μια απλή διαμονή σε μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης. Αρκεί να επισκεφθούν την XENIA 2019 και να ανακαλύψουν οι ίδιοι μια εμπειρία βγαλμένη από το μέλλον.

Και μην ξεχνάτε ότι η Κωτσόβολος στηρίζει έμπρακτα τη χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, με το Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, προσφέροντας, παράλληλα, ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Άλλωστε, στις Business λύσεις της Κωτσόβολος έχουν ήδη δείξει την εμπιστοσύνη τους πάνω από 250.000 επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι τα ikos Resorts, Lindos Grand Resort & Spa, Oniro Hotels, Summer Senses Luxury Resort, S Resorts by Sapounakis Group, Potidea Palace, Ibis Styles Athens Routes, Elysian Luxury Hotel & Spa, Akti Imperial Hotel & Spa και το The Crete Golf Club.

Για αξιόπιστες επιχειρηματικές λύσεις με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο 210 2899999 και στο b2b.kotsovolos.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:19 - 22 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.