ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kantor: Εξαγορά της Com2B μέσω θυγατρικής

14:50 - 18 Ιουν 2007 | Επιχειρήσεις
Σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία διαδραστικής επικοινωνίας Com2B προχώρησε η Qwentes KANTOR S.A., θυγατρική της KANTOR Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. στο Βέλγιο, ενισχύοντας την παρουσία της στον ιδιωτικό τομέα και θέτοντας ισχυρές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η Qwentes KANTOR S.A. απέκτησε το 49% της Com2B με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και συμμετέχει πλέον με δύο μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.Η Com2B εδρεύει στη Βελγική πρωτεύουσα και εξειδικεύεται στον τομέα των Νέων Μέσων. Η εταιρεία στοχεύει στον τριπλασιασμό των εσόδων της μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Η επένδυση αυτή συνεπάγεται σημαντική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου στον ιδιωτικό τομέα για τη Βελγική θυγατρική της KANTOR, με την ανάληψη σημαντικών πελατών όπως η Lancia, η Air on Air, η Krefel, η Ixina.

Η στρατηγική συνένωση δυνάμεων των δύο εταιρειών, οι οποίες συνεργάζονται ήδη, τις καθιστά πιο ανταγωνιστικές εξασφαλίζει σημαντικές συνέργιες και προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στον ιδιωτικό τομέα.

Η Qwentes KANTOR S.A. με έδρα τις Βρυξέλλες δραστηριοποιείται στον τομέα της Επικοινωνίας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, δημιουργικού σχεδιασμού και διαδικτύου για περισσότερα από 15 χρόνια. Είναι το έβδομο μεγαλύτερο web agency στο Βέλγιο. Στο εδραιωμένο πελατολόγιό της περιλαμβάνεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Υπουργείο Οικονομίας του Βελγίου, η Unesco καθώς και μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες όπως η Solvay, η Νexans και η Electrabel. Στόχος είναι η Qwentes KANTOR S.A. να βρεθεί σύντομα στην κορυφή της αγοράς στο Βέλγιο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.