ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο δίκτυο της Endeavor Greece η Nova Credit

16:39 - 19 Δεκ 2019 | Επιχειρήσεις
Την ένταξη της Nova Credit στο δίκτυό της ενέταξε η Endeavor Greece που αριθμεί πλέον 31 επιχειρηματίες από 25 εταιρείες.

Η Nova Credit διευκολύνει όσους μεταναστεύουν στις ΗΠΑ να μεταφέρουν την πιστοληπτική τους ικανότητα. Καθώς οι τράπεζες δεν μπορούν να ενημερωθούν για τις οφειλές των μεταναστών στη χώρα προέλευσής τους, η εταιρεία συνδέει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Αμερικής με πιστωτικά γραφεία παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι η Nova Credit συνεργάζεται με τις τρεις από τις πέντε μεγαλύτερες παγκόσμιες τράπεζες, τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ενοικίασης ακινήτων, τα κορυφαία πιστωτικά γραφεία παγκοσμίως (Experian, Equifax, Transunion, CRIF, Creditinfo, etc.) και μία μεγάλη γκάμα από εκπροσώπους του fintech και των πιστωτικών ενώσεων. Η Nova Credit έχει σηκώσει κεφάλαια από τα σημαντικότερα funds της Αμερικής (General Catalyst, Index Ventures, YCombinator) και απασχολεί 45 άτομα σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

Η διαδικασία επιλογής της Nova Credit για ένταξη στο δίκτυο της Endeavor ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του 92ου Διεθνούς Πάνελ Επιλογής (ISP), που αποτελεί το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης για τους νέους Endeavor Entrepreneurs και πραγματοποιήθηκε 11-13 Δεκεμβρίου στο Μεξικό. Ανάμεσα στους αξιολογητές ήταν και ο Mάρκος Βερέμης, ιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος της Upstream και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Endeavor.

Με την ένταξή της στο δίκτυο της Endeavor η Νίκη Γουλιμή, συνιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Nova Credit γίνεται η 31η Endeavor Entrepreneur του οργανισμού στην Ελλάδα. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία, παγκοσμίως, που λύνει το πρόβλημα της μεταφοράς της πιστοληπτικής ικανότητας φυσικών προσώπων διεθνώς - κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το σκοπό της Endeavor, όπως σχολίασε η Μαριτίνα Γκρελλόνι, Entrepreneur Selection & Growth Manager της Endeavor Greece.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:52 - 19 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.