ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DEGIRO: Εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά με δωρεάν προμήθειες 1.000€

14:24 - 15 Ιαν 2020 | Επιχειρήσεις
DEGIRO: Εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά με δωρεάν προμήθειες 1.000€
Η χρηματιστηριακή DEGIRO προσφέρει 1.000€ δωρεάν προμήθειες αγοράς / πώλησης για τους νέους πελάτες που ανοίγουν λογαριασμό πριν από τις 3 Φεβρουαρίου. Η προσφορά θα σας επιτρέψει να επενδύσετε δωρεάν για 100 αγοραίες ημέρες έως και 10€ την ημέρα σε προμήθειες αγοράς / πώλησης.

Η DEGIRO στοχεύει να φέρει επανάσταση στον κόσμο των επενδύσεων στην Ελλάδα, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερες από 50 αγορές και ένα πλήθος προϊόντων παγκοσμίως με χαμηλές προμήθειες. Αυτή είναι από τις ισχυρότερες προσφορές και τα στοιχήματα της ολλανδικής χρηματιστηριακής από τη δημιουργία της το 2013, δεδομένου ότι επιτρέπει την διεξαγωγή πολλών συναλλαγών, όπως: 500 συναλλαγές 1.000€ στο ελληνικό χρηματιστήριο ή 1.900 πράξεις 10.000€ στις μετοχές της Amazon

Ο Armando Platero, υπεύθυνος επικοινωνιών της DEGIRO επισημαίνει: Στην αρχή του νέου έτους, πολλοί επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε με καινοτομίες που βελτιώνουν την πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές αγορές και εκπληρώνουν έτσι το καθήκον μας για προσφορά στους πελάτες μας πραγματική προστιθέμενη αξία.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτή την προσφορά είναι διαθέσιμες στη www.degiro.gr/1000

Η DEGIRO είναι μία πανευρωπαϊκή χρηματιστηριακή που εξυπηρετεί σχεδόν 500.000 επενδυτές σε 18 χώρες και επεξεργάζεται περισσότερα από 50€ δισ. σε συναλλακτική αξία ετησίως σε χρηματιστήρια παγκοσμίως. Η DEGIRO υπόκειται στη διεξαγωγή επιχειρηματικής εποπτείας από την AFM (αρχή για τις χρηματοπιστωτικές αγορές) και την προληπτική εποπτεία της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας (De Nederlandsche Bank). Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας προσιτές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για επενδυτές παγκοσμίως. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας και των οικονομικών γνώσεων δημιουργεί την ευκαιρία να προσφέρουμε σε όλους υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.