ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκστρατεία crowd-funding του HIGGS για νεοσύστατες και μικρομεσαίες κοινωφελείς οργανώσεις

16:15 - 19 Φεβ 2020 | Επιχειρήσεις
Εκστρατεία crowd-funding του HIGGS για νεοσύστατες και μικρομεσαίες κοινωφελείς οργανώσεις
Η καινοτόμα μη κερδοσκοπική οργάνωση HIGGS διοργανώνει εκστρατεία crowd-funding, που θα δώσει την ευκαιρία σε νεοσύστατες και μικρομεσαίες κοινωφελείς οργανώσεις να αναπτύξουν τις δεξιοτητές τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του HIGGS, «είμαστε μια καινοτόμα μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε το 2015, χάρη σε ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για να βοηθήσουμε τις κοινωφελείς οργανώσεις στην Ελλάδα να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Οι συνεργασίες

Παράλληλα, αναφορικά με τις οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζεται, το HIGGS επισημαίνει: «Είτε κάνουν τα πρώτα τους βήματα, είτε έχουν πολλές δεκαετίες λειτουργίας. Από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, τη Greenpeace και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», μέχρι το Ithaca Laundry,  το Διαβάζω για τους Άλλους και τη Θετική Φωνή. Από την Κρήτη μέχρι την Καστοριά και από τη Χίο μέχρι την Πάτρα. Στους χώρους της υγείας, της εκπαίδευσης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της 3ης ηλικίας, του πολιτισμού, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος και της κοινωνικής πρόνοιας και τόσων άλλων.

Σε λίγα μόλις χρόνια, το HIGGS έχει υποστηρίξει περισσότερες από 130 ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα. Είναι οι Ήρωες που υποστηρίζουν 150.000 συνανθρώπους μας, έχουν δημιουργήσει πάνω από 90 νέες θέσεις εργασίας και έχουν εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις που ξεπερνούν τα 3.000.000€. Οι οργανώσεις που έρχονται στο HIGGS αυξάνουν τον κοινωνικό τους αντίκτυπο και αυτό επηρεάζει την ποιότητα ζωής και την πρόσβαση σε καλύτερες συνθήκες για χιλιάδες συνανθρώπους μας».

Πώς θα γίνετε μέρος της προσπάθειας;

«Το HIGGS εξασφαλίζει τη βιωσιμότητά του μέσα από κοινωφελή ιδρύματα, εταιρείες και ιδιώτες. Την τρέχουσα χρονική περίοδο διοργανώνουμε την εκστρατεία crowd-funding Empowering Greek Heroes για να έχουν την ευκαιρία 14 νεοσύστατες και μικρομεσαίες κοινωφελείς οργανώσεις να αναπτύξουν τις δεξιοτητές τους και να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εργαλεία για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

Δείτε το Βίντεο της Εκστρατείας για το σύνολο της δράσης μας και μάθετε πώς, χάρη στις δικές σας δωρεές, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για αυτές τις οργανώσεις!

Είμαστε στο 54% και μας μένουν μόνο 10 ημέρες μέχρι τη λήξη της εκστρατείας την 1η Μαρτίου!» καταλήγει.

HIGGS Heroes1

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:26 - 19 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.