ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Exalco: Αναστολή συμβάσεων εργασίας μέρους των εργαζομένων μέχρι 15 Μαΐου

18:18 - 06 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Exalco: Αναστολή συμβάσεων εργασίας μέρους των εργαζομένων μέχρι 15 Μαΐου
Σε αναστολή των συμβάσεων εργασίας μέρους των εργαζομένων της, ήδη από την Παρασκευή 3 Απριλίου και μέχρι την 15η Μαΐου προχώρησε η βιομηχανία αλουμινίου Exalco, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της βασικής μετόχου της, Βιοκαρπέτ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Exalco δεν μπορεί προς το παρόν να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού στα μεγέθη της, ωστόσο όταν κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει: "Σε συνέχεια της από 24/3/2020 ανακοίνωση της εταιρίας ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρία ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ της οποίας η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ κατέχει το 98,39% των μετοχών της, θέτει με απόφαση του ΔΣ σε καθεστώς αναστολής των συμβάσεων εργασίας μέρους των εργαζομένων της από 3 Απριλίου έως 15 Μαΐου 2020, με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η εταιρία ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία αναδιοργάνωσε την παραγωγική της λειτουργία και το δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επί του παρόντος η ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της παρούσας κατάστασης αλλά όταν αυτές ποσοτικοποιηθούν και εκτιμηθούν θα ενημερώσουμε το επενδυτικό κοινό".

Τελευταία τροποποίηση στις 18:19 - 06 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.