ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωτσόβολος: Μένουμε κοντά με τη Ζωγραφική

12:14 - 08 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Κωτσόβολος: Μένουμε κοντά με τη Ζωγραφική
«Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνοι μας ή σταματάμε να είμαστε δημιουργικοί.

Παραμένουμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, έστω και από απόσταση και βρίσκουμε νέους τρόπους να τους εκφράσουμε την αγάπη μας.«Μένουμε κοντά με τη Ζωγραφική», λοιπόν, είναι η νέα διαδραστική δραστηριότητα της Κωτσόβολος και μας καλεί όλους να «έρθουμε κοντά» με τους αγαπημένους μας.

Η θετική ενέργεια των παιδιών είναι μεταδοτική, γι' αυτό δημιουργούμε μαζί τους μια ζωγραφιά και την αφιερώνουμε σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα βήματα είναι απλά: Επισκεπτόμαστε τη σελίδα της Κωτσόβολος, κατεβάζουμε το σχέδιο, ζωγραφίζουμε με το προσωπικό μας γούστο ή δημιουργούμε το δικό μας και το αφιερώνουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο που δεν μπορούμε να δούμε. Αφού ολοκληρώσουμε το έργο μας, το ανεβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Κωτσόβολος στο Facebook ή στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram δημόσια με το hashtag #MenoumeKonta, αλλά και την τοποθετούμε στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι, για να στείλουμε μαζί ένα μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο. H Κωτσόβολος θα κάνει repost στέλνοντας την αγάπη σας ακόμα πιο μακριά.

#Menoumekonta με τη Ζωγραφική και γεμίζουμε τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας με χρώματα και αισιοδοξία!

{https://www.youtube.com/watch?v=_Jqqvs_YsYQ}

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε στο https://www.kotsovolos.gr/pages/menoume-konta.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:11 - 08 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.