ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Akazoo: Η QCM ήθελε να προκαλέσει την πτώση της μετοχής

12:52 - 23 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Akazoo: Η QCM ήθελε να προκαλέσει την πτώση της μετοχής
Άμεσα, με ειδική επιτροπή ανεξάρτητων διευθυντών και νομικό σύμβουλο την Latham & Watkins LLP, απάντησε η ελληνικών συμφερόντων Akazoo στις πρόσφατες αποκαλύψεις του QCM.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, που εστάλη την Τετάρτη από τα γραφεία της σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συνέστησε μια ειδική επιτροπή ανεξάρτητων διευθυντών για τη διερεύνηση των ισχυρισμών στην έκθεση που κυκλοφόρησε από την Quintessential Capital Management (QCM) στις 20 Απριλίου 2020. 

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η ειδική επιτροπή πήρε την Latham & Watkins LLP ως νομικό σύμβουλό της, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Akazoo, που ισχυρίζεται ότι δεν έχει κανένα λόγο να πιστέψει την ακρίβεια αυτής της έκθεσης, την οποία πιστεύει ότι η QCM εξέδωσε προκειμένου να προκαλέσει πτώση της τιμής της μετοχής στον Nasdaq, όπου είναι εισηγμένη και να αποκομίσει κέρδος από την Akazoo εις βάρος των μετόχων της. Ωστόσο, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια η ειδική επιτροπή θα προβεί σε ενδελεχή διερεύνηση με τη βοήθεια των συμβούλων της.

Η Akazoo προειδοποιεί επίσης ότι οι μέτοχοί της πρέπει να είναι προσεκτικοί αναφορικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην έκθεση της QCM, η οποία αναφέρεται σε ορισμένες “απόψεις και προβλέψεις” σχετικά με την εταιρεία τονίζοντας ότι η QCM έχει οικονομικό συμφέρον από την κίνηση της τιμής της μετοχής ενώ ταυτόχρονα αποποιείται την ευθύνη για την ακρίβεια των δεδομένων που παρουσιάζονται στην έκθεση.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Στο στόχαστρο του QCM η εταιρεία ελληνικών συμφερόντων Akazoo

Τελευταία τροποποίηση στις 12:58 - 23 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.