ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών CE China

16:54 - 17 Αυγ 2020 | Επιχειρήσεις
Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών CE China
Τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, Consumer Electronics China (CE China), από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2021, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η σχετική απόφαση αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημικής κρίσης και των γενικών περιορισμών που τέθηκαν διεθνώς στις μετακινήσεις. Αρχικά η έκθεση είχε προγραμματιστεί για τις 24 - 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η CE China πραγματοποιείται ετησίως στην πόλη Guangzhou της Κίνας στο Guangzhou Poly World Trade Center Expo και ανήκει στο δυναμικό της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA του Βερολίνου.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την CE China, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: http://en.cechina-ifa.com/.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.