ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Schneider Electric: H Ξανθή Μενούνου αναλαμβάνει επικεφαλής για τέσσερις επιπλέον χώρες

17:21 - 18 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
Schneider Electric: H Ξανθή Μενούνου αναλαμβάνει επικεφαλής για τέσσερις επιπλέον χώρες
H Ξανθή Μενούνου, Διευθύντρια Marketing της Schneider Electric για Ελλάδα και Κύπρο επί 5 συναπτά έτη, αναλαμβάνει επικεφαλής για τέσσερις ακόμη χώρες, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και το Κόσσοβο.

Αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα, δήλωσε σχετικά: «H Schneider Electric κατέχει ήδη ηγετική θέση στις αγορές των χωρών της ευθύνης μου και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και καθήκον να συνεισφέρω στην περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας, εφαρμόζοντας τις καλύτερες πρακτικές που υιοθετήθηκαν από μια χώρα σε μια άλλη, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη αποδοτικότητα στην εργασία των ανθρώπων μας και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες με τους πελάτες μας».

Η συνεργασία της με τη Schneider Electric απαριθμεί 26 χρόνια ξεκινώντας το 1994 ως Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ από το 2004 έως το 2006, διετέλεσε καθήκοντα Manager του τμήματος. Τα τελευταία 14 χρόνια έχει αναλάβει καίριους ρόλους ως Group Product Manager και Marketing Manager έως το 2016, οπότε και ανέλαβε τη θέση Marketing Director της εταιρείας.

Ως μια εταιρεία χωρίς αποκλεισμούς και με πολύ-πολιτισμικότητα, η Schneider Electric βρίσκεται στην 2η θέση στις κορυφαίες εταιρείες του τομέα της βιομηχανίας και ανάμεσα στους Top 50 ‘Diversity Leaders 2021’, σύμφωνα με την κατάταξη των Financial Times.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.