ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δώρα αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

09:00 - 22 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
«Δώρα αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος
Είναι οι ημέρες -και οι νύχτες- που όλοι μας έχουμε λίγο περισσότερο την ανάγκη να νιώσουμε ότι κάποιος μας σκέφτεται & μας φροντίζει.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Reporter Magazine Δεκεμβρίου 2020

Και ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε απόσταση. Γιατί η Αγάπη είναι το καλύτερο Δώρο!

Ένα δώρο που όλοι μπορούμε να κάνουμε. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από πράξεις προσφοράς δεμένες με αγάπη και ευαισθησία.

Φέτος τα Χριστούγεννα η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει για πέμπτη συνεχή χρονιά μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 175 επιλεγμένα καταστήματά της, και μας καλεί όλους να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές.

xmas magic

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορούμε όλοι να μοιράσουμε χαρά και αγάπη. Πώς;

Μπορούμε να δωρίσουμε οι ίδιοι το «Δώρο Αγάπης» ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, έναν διαχρονικό και αξιόπιστο σύμμαχό της στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Μοιραζόμαστε και φέτος το μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Κουτί Αγάπης

Το Δώρο Αγάπης περιέχει βασικά είδη διατροφής της ΑΒ Βασιλόπουλος:

*AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr

*ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr

*AΒ Τομάτα Πασσάτα Περαστή 500 g

*AΒ Αλεύρι όλων των χρήσεων 1kg

*AΒ Πέννες 500gr

*ΑΒ Μαρμελάδα extra φράουλα 500 gr

Τελευταία τροποποίηση στις 08:55 - 22 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.