ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΒ: Εκκληση προς τις επιχειρήσεις για συμπαράσταση στους πληγέντες

20:39 - 27 Αυγ 2007 | Επιχειρήσεις
Εκκληση προς τα μέλη του ΣΕΒ να συμπαρασταθούν άμεσα και έμπρακτα στους πληγέντες από την καταστροφή των τελευταίων ημερών, απεύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, με Έκτακτη Εγκύκλιο.

«Η επιχειρηματική κοινότητα», τονίζει στην εγκύκλιό του ο κ. Δασκαλόπουλος, «αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, και διαπνέεται από υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.Είμαι βέβαιος ότι όλοι ότι θα συμπαρασταθείτε υλικά και ηθικά στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της χώρας μας, ο καθένας ανάλογα με τις δραστηριότητες και τις δυνατότητές του. Η άμεση συνεισφορά στον ειδικό λογαριασμό αρωγής πυροπαθών που άνοιξε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αποτελεί ατομικό και συλλογικό μας χρέος».

Επιπλέον, ο κ. Δασκαλόπουλος προανάγγειλε ότι ο ΣΕΒ, ως φορέας έκφρασης και δράσης των επιχειρηματικών δυνάμεων, προτίθεται να αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και να υποβάλειπροτάσεις για την αποκατάσταση του παραγωγικού ιστού στις πληγείσες περιοχές.

Ήδη, οι κοινωνικοί εταίροι, (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ) βρίσκονται σε άμεση επαφή προκειμένου να αποφασίσουν για τις κοινές δράσεις τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.