ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση «Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & Εξωστρέφεια»

17:32 - 05 Απρ 2022 | Επιχειρήσεις
Εκδήλωση «Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & Εξωστρέφεια»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & Εξωστρέφεια» που διοργανώθηκε από την Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων στις 4 Απριλίου 2022.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, η οποία αφού ευχαρίστησε την Εθνική Τράπεζα και προσωπικά την κυρία Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην υποστήριξη που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων στους εξαγωγείς και τις εξαγωγές κι έκανε μία σύντομη αναφορά στην τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και των εξαγωγών.

Στη συνέχεια, η κυρία Χριστίνα Θεοφιλίδη, δήλωσε ότι η εξωστρέφεια αποτελεί προτεραιότητα για την Εθνική Τράπεζα και έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας, τόσο των τραπεζικών όσο και μη τραπεζικών υπηρεσιών, όπως η συνεργασία με το eBay. Η κυρία Τζέση Βουμβάκη, Deputy Chief Economist της Εθνικής Τράπεζας έκανε μια αναλυτική παρουσίαση για την πορεία και το μέλλον των ελληνικών εξαγωγών, καθώς και για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Κατόπιν, η κυρία Εύη Πασσά, Διευθύντρια Group Head-Global Transaction Services και ο κύριος Κωνσταντίνος Καναβός, Διευθυντής Business Banking & Key Accounts Segments της Εθνικής Τράπεζας, παρουσίασαν τα σύγχρονα εργαλεία και τις υπηρεσίες που παρέχει η Εθνική Τράπεζα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις εξαγωγικές τους δραστήριοτητες, καθώς και τα χρηματοδοτικά προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει η Τράπεζα για τη στήριξη των εξαγωγών.

Τέλος, ο κύριος Αλέξανδρος Κοντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Factors, ανέλυσε το πώς με τις υπηρεσίες της Εθνικής Factors μπορούν να διευκολυνθούν οι εξαγωγές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.