ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα... έξυπνο καλοκαίρι γεμάτο προσφορές για κάθε δραστηριότητα

11:20 - 07 Ιουλ 2022 | Επιχειρήσεις
Ένα... έξυπνο καλοκαίρι γεμάτο προσφορές για κάθε δραστηριότητα
Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για ανανέωση. Για ξεκούραση, διακοπές, διασκέδαση, αγορές, αλλά και αλλαγές στο σπίτι. Ό,τι κι αν επιλέξει κανείς να κάνει, σημασία έχει να το κάνει με... έξυπνο τρόπο.

Είτε πρόκειται για ταξίδια με το αυτοκίνητο, είτε για χαλαρές βόλτες σε café και ρεστοράν της πόλης, είτε για αγορά gadgets και βιβλίων για διάβασμα, αθλητικών ειδών, ρούχων και καλλυντικών, είτε για κλείσιμο ξενοδοχείου και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, φέτος για κάθε καλοκαιρινή σας αγορά υπάρχει και μία προσφορά.

Αυτό το καλοκαίρι ό,τι και να κάνουμε, με το go4more της Εθνικής Τράπεζας βγαίνουμε κερδισμένοι!

Πώς κερδίζεις

Το πρόγραμμα go4more είναι απλό. Κάνοντας τις καθημερινές αγορές σου με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και τις τραπεζικές σου συναλλαγές, συλλέγεις αυτόματα πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε περισσότερες από 7.500 χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και να επωφεληθείς από τις ειδικές προσφορές τους!

Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις:

Από 01/07 έως και 25/07, κλείνοντας ξενοδοχείο από το ekdromi.gr, κερδίζετε το 15% της αξίας της σε go4more πόντους, καθώς και 1 δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Από 01/07 έως και 15/08, κλείνοντας τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από το call center της Minoan Lines ή από το ebooking.minoan.gr για την Κρήτη ή για τις Κυκλάδες με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελείστε με κέρδος έως 10% σε go4more πόντους.

Μετακινηθείτε εύκολα νοικιάζοντας αυτοκίνητο από την AVIS ή την BUDGET και κερδίστε το 15% της αξίας σε go4more πόντους. Ισχύει από 27/06 έως 31/07/2022.

Για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, αγοράζοντας καύσιμα αξίας 30€ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, επωφελείστε με κέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή κέρδος 3% με τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Από 01/07 έως και 16/07, με κάθε σας αγορά αξίας 29,99€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr προμηθεύεστε όλα τα απαραίτητα για ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία, ενώ παράλληλα κερδίζετε έως 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους!

Αγοράζοντας τα ιδανικά για την επιδερμίδα σας προϊόντα από 15/07 έως και 31/07 από το online φαρμακείο centralpharmacy.gr, επωφελείστε με κέρδος 15% σε go4more πόντους με πιστωτική κάρτα ή κέρδος 10% σε go4more πόντους με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Με κάθε σας αγορά από τα καταστήματα οπτικών Mati Mati από 01/07 έως και 15/07, επωφεληθείτε με κέρδος έως 10% σε go4more πόντους.

Και, τέλος, αποκτήστε τα ιδανικά βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά στην παραλία από ένα κατάστημα Public ή το public.gr και κερδίστε το 30% της αξίας τους σε go4more πόντους. Ισχύει από 04/07 έως και 06/08/2022.

Έχεις χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας; Κάνε την εγγραφή σου στο «go4more» εδώ

Κέρδισε και εξαργύρωσε πόντους καθημερινά, εύκολα και γρήγορα σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου!

Για να δεις πως μπορείς να συγκεντρώσεις πόντους κάνε click εδώ.

Δες εδώ τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσένα.

Πώς ενημερώνομαι για τους πόντους μου;

Ενημερώσου για τους πόντους σου εύκολα και γρήγορα στο https://www.nbg.gr/el/go4more, στην ειδική εφαρμογή του go4more για smart phones (iOS ή Android), μέσω του Digital Banking, σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (είτε πραγματοποιήσεις αγορά είτε όχι), καθώς και μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Τράπεζας, καλώντας στο +30 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:21 - 07 Ιουλ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.