ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Manager of the Year 2022 Award: Τελευταίες μέρες υποβολής υποψηφιοτήτων

18:22 - 25 Οκτ 2022 | Επιχειρήσεις
Manager of the Year 2022 Award: Τελευταίες μέρες υποβολής υποψηφιοτήτων
Λίγες μέρες απομένουν για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Manager of the Year 2022. Η προθεσμία υποβολής λήγει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Αν είστε, λοιπόν, ανώτερο στέλεχος, CEO, Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ή Chief Line Manager επιχειρηματικής λειτουργίας που έχετε να επιδείξετε σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε με ενσυναίσθηση στην ηγεσία της ομάδας, προλαβαίνετε ακόμα να υποβάλλετε υποψηφιότητα και να διακριθείτε ως ο ΕΝΑΣ από τους 22 Managers of the Year 2022.

Η υποβολή Υποψηφιοτήτων είναι δωρεάν.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ - Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών - ΕΕΤ, του ΕΒΕΑ, της Ε.ΕΝ.Ε., του ICC Women Hellas, της ΕΑΣΕ, του ΙΠΕ, του ΣΔΑΔΕ, του ΡΜΙ Greece, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΛΠΕ, του ΙΑΒ, κ.ά.

Ως Κριτές συμμετέχουν 40 αναγνωρισμένα ανώτερα στελέχη και εκπρόσωποι της αγοράς, με Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής τον κ. Μηνά Τάνες, τον πρώτο Βραβευμένο Manager of the Year το 2002.

20 χρόνια μετά την εισαγωγή του, ο επιτυχημένος θεσμός MANAGER OF THE YEAR, ένας θεσμός που ενώνει όλους τους κλάδους της αγοράς και όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, επιστρέφει ανανεωμένος και ενδυναμωμένος, για να τιμήσει τον άνθρωπο και επαγγελματία που έχει τις δεξιότητες και το χάρισμα να ηγείται, να εμπνέει, να παρακινεί, να φέρνει απτά και σημαντικά αποτελέσματα με ανθρώπινο πρόσωπο και να αναπτύσσει τους μάνατζερ της επόμενης μέρας.

20 χρόνια βέλτιστων πρακτικών από Διευθυντές, ανώτερα και ανώτατα Στελέχη που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

20 χρόνια έμπνευσης από τους καλύτερους!

Το όραμα της συνέχισης του θεσμού υπογράφει η Slide2Open Communications, μια καινοτόμος, διεθνής εταιρεία επικοινωνίας, με μακρά εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων διεθνών συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τους Financial Times και άλλους φορείς και ΜΜΕ. Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων έχει αρχίσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2022. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

H τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet.

Δηλώστε τώρα την Υποψηφιότητά σας στο:

https://manageroftheyear.awardsplatform.com/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.