ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΒΕΑ: Βράβευση μαθητών και φοιτητών

21:24 - 29 Οκτ 2007 | Επιχειρήσεις
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 19.00 το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών η τελετή απονομής των Βραβείων σε Μαθητές και Φοιτητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έκθεσης και Σύνταξης Εργασίας που διοργάνωσε για ενδέκατη συνεχή χρονιά το Ε.Β.Ε.Α.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ανέφερε: «Αναγνωρίζοντας ότι η δημιουργική δύναμη της νεανικής σκέψης θα ενισχύσει και θα ανανεώσει το ελληνικό «επιχειρείν», με την πρωτοβουλία μας αυτή, στηρίζουμε τη συνεργασία και την αμφίδρομη επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους νέους ανθρώπους της χώρας μας».

Τα βραβεία απένειμε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος συνεχάρη το Ε.Β.Ε.Α. για την πρωτοβουλία του αυτή και ιδιαίτερα για το επίκαιρο θέμα στο οποίο διαγωνίστηκαν μαθητές και φοιτητές και αφορούσε στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, δίνοντας το δικαίωμα στους νέους ανθρώπους να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις ξεκάθαρα και με επιχειρήματα.

Στην ομιλία του ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι η λύση σε πολλά προβλήματα είναι η ξεκάθαρη διάκριση της λειτουργίας των πεδίων της έρευνας και της τεχνολογίας, της αγοράς και της πολιτικής. Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση ενισχύει τις γνώσεις και τις δεξιότητες, η αγορά παράγει τον πλούτο και η πολιτεία θέτει τους κανόνες.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.