ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεύτερη χρονιά για την έρευνα Leading Companies Greece

15:56 - 20 Δεκ 2007 | Επιχειρήσεις
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται η έρευνα Leading Companies Greece υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Στόχος της έρευνας«Leading Companies Greece 2007» είναι η αναγνώριση των ελληνικών επιχειρήσεων που διαπρέπουν σε συγκεκριμένους τομείς από τα ανώτατα στελέχη της ίδιας της επιχειρηματικής κοινότητας και η ανάδειξη των παραγόντων που οδηγούν μία επιχείρηση στην κορυφή.

Η τελική ημερομηνία υποβολής των αξιολογήσεων είναι η 31η Ιανουαρίου 2008.

Οι επιχειρήσεις που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στην έρευνα και που θα αξιολογηθούν επελέγησαν με τα παρακάτω κριτήρια:

-επιχειρήσεις που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με κεφαλαιοποίηση πάνω από 85 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με στοιχεία του Σεπτεμβρίου 2007),

-επιχειρήσεις μη εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με κύκλο εργασιών πάνω από 100 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με ετήσιους ισολογισμούς χρήσης μέχρι 31.12.2006),

-επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των «Most Admired Companies» του περιοδικού FORTUNE.

Tα στελέχη θα επιλέξουν από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τις 3 καλύτερες σε επιδόσεις για το κάθε ένα από τα παρακάτω 7 κριτήρια, ανεξάρτητα από τον κλάδο που ανήκει η κάθε εταιρία:

-Οικονομική Ευρωστία

-Μακροπρόθεσμο Αναπτυξιακό Προσανατολισμό

-Ανάπτυξη Διεθνών Δραστηριοτήτων

-Ποιότητα Προϊόντων και Υπηρεσιών

-Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

-Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

-Καινοτομία

Τα αποτελέσματα της έρευνας και η βράβευση των leading επιχειρήσεων στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στις 17 Μαρτίου 2008.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.