ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γενικεύεται ο εκδοτικός πόλεμος

16:07 - 23 Ιαν 2008 | Επιχειρήσεις
Πολλαπλές αναταράξεις στον χώρο του τύπου προκαλεί η υπόθεση Ζαχόπουλου, καθώς ο πόλεμος μεταξύ Θέμου Αναστασιάδη και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου φαίνεται να γενικεύεται σε γενική εκδοτική διαμάχη μεταξύ ιδιοκτητών τηλεοπτικών καναλιών και οχι μόνο.


Ήδη η κατάθεση του Θ. Αναστασιάδη στον ανακριτή ενέπλεξε το MEGA στην ιστορία το οποίο επιμένει επισήμως οτι οι συντάκτες του δεν είχαν δεί το επίμαχο DVD.

Η εφημερίδα Esspresso όμως δημοσιεύει αποσπάσματα συνομιλίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου του καναλιού STAR με τον Δημήτρη Καμπουράκη του MEGA στην οποία φέρεται ο Καμπουράκης να λέει οτι οι συντάκτες του MEGA είχαν δεί το DVD.

Στο μεταξύ βγαίνει στον αέρα μαγνητοφωνημένη η συνομιλία αυτή, πυροδοτώντας νέες ανακοινώσεις απο το μεγάλο κανάλι και υποβολή παραίτησης του Δ. Καμπουράκη.

Αν ανατρέξει κανείς στα μετοχολόγια των καναλιών και των εφημερίδων που εμπλέκονται στη υπόθεση μπορεί να διαπιστώσει οτι υπάρχουν κοινοί βασικοί μέτοχοι πράγμα το οποίο προϊδεάζει για μια εκδοτική σύγκρουση πολύ υψηλού επιπέδου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.