ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

WSJ: Δε θα ανεβάσει την προσφορά για τη Yahoo! η Microsoft

20:59 - 01 Απρ 2008 | Επιχειρήσεις
Δε σκοπεύει να ανεβάσει πάνω από τα 44,6 δισ. δολάρια την προσφορά της για τη Yahoo! η εταιρία Microsoft, θεωρώντας ότι μένοντας σταθερή στην αρχική της προσφορά θα καταφέρει να πείσει το συμβούλιο να αποδεχθεί την πρότασή της, επισημαίνει με σημερινό δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Αντιθέτως, η εταιρία σκοπεύει να περιμένει, καθώς θεωρείται ότι με την οικονομική επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας θα καταστήσει την προσφορά της ύψους 31 δολαρίων ανά μετοχή πιο ελκυστική στη Yahoo, σημειώνει η Journal.

Η σταθερότητα αυτή της Microsoft εκτιμάται ότι θα ασκήσει περισσότερη πίεση στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Yahoo, Jerry Yang να υποκύψει τελικά στην προσφορά της εάν δεν προκύψει τελικά κάποια καλύτερη προσφορά.

Επίσης, σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε στο συνέδριο CTIA Wireless στο Λας Βέγκας, μια αναβάθμιση στο λογισμικό πλοήγησης στο Ίντερνετ του κινητού τηλεφώνού της τηλεφώνου. Η εταιρία αποκάλυψε τη νέα της εκδοχή για το Internet Explorer Mobile και την αναβάθμιση του Windows Mobile 6,1.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.