ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: ''Ανέυθυνη και κερδοσκοπική η κυβερνητική πολιτική για ΟΛΠ-ΟΛΘ''

23:38 - 15 Απρ 2008 | Επιχειρήσεις
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κατηγορώντας τη για ανεύθυνη και κερδοσκοπική πολιτική σχετικά με το θέμα του ΟΛΠ και τον ΟΛΘ, καθώς και για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος παρευρέθη σε συναυλία που διοργάνωσαν από κοινού η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Νομαρχία και ο Δήμος Πειραιά, τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία έχει βρει μία πατέντα: Ό,τι πιο κερδοφόρο, ό,τι πιο προσοδοφόρο, ό,τι πιο στρατηγικό και δημόσιο, το εκποιεί και μάλιστα, το εκποιεί και αντί πινακίου φακής».

«Eμείς είμαστε υπέρ του να υπάρξει στενή συνεργασία του δημοσίου, σε αυτή την περίπτωση του ΟΛΠ, που έχει όλες τις δυνατότητες για στρατηγική συνεργασία και με τον ιδιωτικό τομέα, να μπορεί να συμβάλλει αυτή η συνεργασία στην ανάπτυξη, να μπορεί να συμβάλλει στην περαιτέρω άντληση κεφαλαίων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε ότι αυτή η ανάπτυξη εξυπηρετείται με το να πουληθεί, να δοθεί σε κάποια "τρίτα χέρια" το λιμάνι του Πειραιά» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.