ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κωτσόβολος στην Κύπρο

15:50 - 16 Απρ 2008 | Επιχειρήσεις
Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ περνάει τα ελληνικά σύνορα και επεκτείνεται στην Κύπρο μέσω της μεγάλης τοπικής λιανικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTROLINE με τη μέθοδο franchise. Η λειτουργία της DSGi South-East Europe πρόκειται να ξεκινήσει στην Κύπρο στηρίζοντας όλα τα υπάρχοντα καταστήματα ELECTROLINE με την παροχή προϊόντων και τεχνογνωσίας, ενώ η ALPAN ELECTROLINE LTD. πρόκειται να ανοίξει τουλάχιστον 4 νέα καταστήματα Mega ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η ELECTROLINE, που ανήκει στον όμιλο ALPAN ELECTROLINE LTD., δραστηριοποιείται από το 1998, διαθέτει δίκτυο 9 καταστημάτων και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Κύπρου.

Ο κ. Fernando de Vicente, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi South-East Europe, δήλωσε σχετικά: ''Η επέκταση της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αποτελεί ορόσημο για το σύνολο της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Είμαστε πολύ περήφανοι που επεκτεινόμαστε και συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Ελλάδας στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ευρώπης''.

Ο κ. Παύλος Ασσιώτης, Γενικός Διευθυντής της ALPAN ELECTROLINE LTD., δήλωσε σχετικά: ''Η συνεργασία της ELECTROLINE με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την κυπριακή αγορά καθώς το νέο σχήμα φέρνει στην Κύπρο την DSGi, έναν επιτυχημένο διεθνή όμιλο, καθώς είναι ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου ηλεκτρικών ειδών. Η συνεργασία αυτή πρόκειται να φέρει νέα δεδομένα στην Κυπριακή αγορά, όπου η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αναμένεται να καθιερωθεί άμεσα και να διαγράψει μια επιτυχή πορεία''.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.