ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαγορά της Reisswolf Hellas από την Mad Dog

18:36 - 21 Μαϊ 2008 | Επιχειρήσεις
Στην εξαγορά της Reisswolf Hellas προέβη η Mad Dog. Στόχος της MAD DOG (ISO 9001:2001) είναι πλέον η καθετοποιημένη παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες οργάνωσης αρχείου επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η Reisswolf Hellas είναι κορυφαία εταιρεία στην καταστροφή έντυπων αρχείων που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά και άλλα δεδομένα ή εν γένει απόρρητα έγγραφα. Η Reisswolf Hellas είναι η μόνη αναγνωρισμένη από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την παροχή πιστοποιητικών ασφαλούς καταστροφής υλικού. Επιπλέον η μέθοδος Reisswolf Hellas είναι και η φιλικότερη προς το περιβάλλον και καλύπτει την υποχρέωση όλων στην ανακύκλωση χαρτιού και υλικών. Η REISSWOLF HELLAS είναι πιστοποιημένη με δύο ISO, 14001:2004 (περιβαλλοντική διαχείριση) και 27001:2005 (διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών).

Το διεθνές Group της REISSWOLF υπήρξε ο πρώτος προμηθευτής υπηρεσιών εμπιστευτικής καταστροφής δεδομένων (confidential data destruction) στην Ευρώπη και είναι σήμερα market leader με παρουσία σε 21 χώρες, εξυπηρετώντας 71.000 πελάτεςκαταστρέφοντας με ασφάλεια και οικολογική υπευθυνότητα πάνω από 180.000 τόνους χαρτιού ετησίως.

Η Reisswolf Hellas διαθέτει ευρύ πελατολόγιο ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών (ενδεικτικά, αναφέρουμε τις Eurobank, Γενική Τράπεζα, Royal Bank of Scotland, Bank of America, ΑΤΕ Κάρτες, Εμπορική Credit, Vivartia ABEE, Pepsico-HBH ABE, CISCO Systems AE, DHL Express Hellas AE, GLAXOSMITHKLINE AEBE, ICAP AE, PriceWaterhouseCoopers, κ.α.), αλλά και οργανισμών όπως η Πρεσβεία της Αυστρίας, Ελληνοβρεταννικό Επιμελητήριο, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.