ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωτσόβολος: Αύξηση πωλήσεων κατά 13 %

20:31 - 26 Ιουν 2008 | Επιχειρήσεις
Αύξηση 13% κατέγραψαν οι πωλήσεις του Ομίλου Κωτσόβολος, που περιλαμβάνει τις εταιρείες Κωτσόβολο και Electro World, και ανήλθαν στα 495,3 εκατ. ευρώ. Η αύξηση των πωλήσεων σε ισοδύναμο αριθμό καταστημάτων ανήλθε στο 4%.

Κατά το κλείσιμο του οικονομικού έτους, το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Κωτσόβολος περιλάμβανε 89 καταστήματα στηΕλλάδα, 74 εκ των οποίων ανήκουν στην εταιρεία Κωτσόβολος και 3 τα οποία ανήκουν στη νέα εταιρεία Electro World. Κατά τη διάρκεια του έτους, ο Όμιλος Κωτσόβολος συνέχισε να εγκαινιάζει MEGA stores, άνοιξε 4 καινούρια καταστήματα, άλλαξε τοποθεσία σε ένα κατάστημα και αύξησε τον αριθμό των franchise καταστημάτων του σε 15. Επίσης, η εταιρεία Κωτσόβολος ανακοίνωσε την πρώτη franchise συμφωνία με την εταιρεία Electroline της Κύπρου.

Οι κατηγορίες προϊόντων που αυξήθηκαν σημαντικά περιλαμβάνουν τις μεγάλες επίπεδες τηλεοράσεις, τα MP3 players (i-Pods) και τα laptops, καθώς και τα air conditions, τις συσκευές δορυφορικής πλοήγησης (GPS) και άλλες βασικές συσκευές.

Ο Fernando de Vicente, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Κωτσόβολος δήλωσε: «Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική και επιτυχημένη. Ισχυροποιήσαμε την ηγετική μας θέση στην αγορά με την εταιρεία Κωτσόβολος και εισαγάγαμε μια νέα εταιρεία ηλεκτρικών ειδών, την Electro World, δίνοντας στους καταναλωτές μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής αγορών, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν πολύ καλά έως τώρα. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε μια συνεργασία μας με τη μέθοδο franchise με την εταιρεία Electroline της Κύπρου.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το διαρκές άνοιγμα MEGA stores και προσβλέπω στις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την ανάπτυξη επιπλέον franchise καταστημάτων σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ειδικά στα νησιά της. Έχουμε μεγάλα σχέδια για περαιτέρω εξάπλωση της εταιρείας, σύμφωνα με τη στρατηγική μας για πολλά κανάλια διανομής και για πολλά και διαφορετικά εμπορικά σήματα. Αυτά αποτελούν μέρος της δέσμευσης μας προς τους καταναλωτές να προσφέρουμε έναν επιτυχημένο συνδυασμό αξίας, επιλογής και υψηλών υπηρεσιών στη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, με ανταγωνιστικές τιμές, τελευταία τεχνολογία και εξαιρετικές υπηρεσίες μετά την πώληση.»

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.