ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωτσόβολος: Επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην περιφέρεια

19:52 - 30 Σεπ 2008 | Επιχειρήσεις
Το άνοιγμα ακόμη πέντε νέων καταστημάτων franchise στην ελληνική περιφέρεια ανακοίνωσε η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Η επέκταση του Κωτσόβολου στη δυτική και βόρεια Ελλάδα ισχυροποιεί τη θέση του ως Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και αποδεικνύει τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στις 23 και 26 Ιουνίου, ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ άνοιξε δύο καταστήματα franchise στη Δράμα και στην ’ρτα αντίστοιχα. Οι επεκτατικές του ενέργειες συνεχίστηκαν με τα εγκαίνια ακόμη δύο καταστημάτων franchise στην Ηγουμενίτσα και στη Βέροια στις αρχές Σεπτεμβρίου (1 και 3 Σεπτεμβρίου), ενώ πολύ σύντομα, στις 6 Οκτωβρίου, ένα ακόμη franchise κατάστημα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Πτολεμαΐδα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του δικτύου του, σχεδιάζει το άνοιγμα ακόμη περισσότερων franchise καταστημάτων στο μέλλον. Οι ενέργειες αυτές καθιστούν την εταιρεία ως την πλέον προσιτή σε όλους τους καταναλωτές της Ελλάδας που αναζητούν κορυφαία ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο κος. Δημήτρης Αβραάμ, Διευθυντής δικτύου καταστημάτων, δήλωσε:

“Είναι ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας να μπορεί να φτάνει σε κάθε άκρη της Ελλάδας και να εξυπηρετεί όλο και περισσότερους καταναλωτές. Αυτή την οικονομική χρονιά, η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ επεκτάθηκε στη Δράμα, την ’ρτα, την Ηγουμενίτσα, τη Βέροια και την Πτολεμαΐδα. Με 16 franchise και συνολικά 87 καταστήματα, το δίκτυο μας δίνει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους καταναλωτές της ελληνικής περιφέρειας να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες της τελευταίας τεχνολογίας, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.”

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.