ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημερίδα για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα στο ΕΒΕΑ

19:38 - 06 Οκτ 2008 | Επιχειρήσεις
Ημερίδα με τίτλο «Παρατηρητήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας-Η σύνδεση με τις Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας και τα Τοπικά Συμβούλια Νέων» διοργνανώνει την Τρίτη το Παρατηρητήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τον ΕΟΜΜΕΧ και το ΕΒΕΑ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 11:15 π.μ. στο κτίριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, αίθουσα «Φιλικής Εταιρίας»).

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παντελής Σκλιάς, ο οποίος θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.

Ομιλητές θα είναι ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γ Βερναδάκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. K. Μίχαλος, ο Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ κ. Γ. Σουφλιάς, ο Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας κ. A. Κότιος, ο Γ.Γ. Ομοσπονδίας Συλλόγων Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) κ. Α. Στεφανίδης, ο εκπρόσωπος της JADE HELLAS κ. Θ. Παπαδημόπουλος, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Αθηναίων κ. Μ. Καλαμπόκας και ο Συντονιστής Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Αχαρνών κ. Α. Καλαφάτης. Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τις προοπτικές της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη & Λειτουργία Παρατηρητηρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας», το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.