ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ελντοράντο της Θεσσαλίας λέγεται Λάρισα

10:05 - 08 Οκτ 2008 | Επιχειρήσεις
Σε απέραντο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας εξελίσσεται η αγορά της Λάρισας. Μετά το Gaea Lifestyle Center, στις 23 Οκτωβρίου ανοίγει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Pantheon Plaza, που αναπτύσσουν η εταιρεία Sonae Sierra και ο βρετανικός επενδυτικός οργανισμός Rockspring Property Investment Managers Ltd. Μερικά από τα πιο γνωστά σήματα που έχουν μισθώσει καταστήματα στους χώρους του είναι τα ζαχαροπλαστεία Αγαπητός, τα ηλεκτρικά Media Markt, η Αldi, η εταιρεία παιδικής ένδυσης Lapin, παιδικής υπόδησης Μούγερ, η Η&Μ, η BSB, το Cook Shop, η Reebok, η Αdidas, η Goody’s/Megusto κ.λπ.

Το κέντρο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της παλαιάς Εθνικής Οδού, σε απόσταση 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης και 1 χλμ. από την ΠΑΘΕ.  Οι εκτιμήσεις των επενδυτών κάνουν λόγο για την προσέλκυση 8 εκατομμυρίων επισκεπτών κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη επένδυση έφθασε τα 76,3 εκατ. ευρώ.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα ακριβώς από το Pantheon Plaza σε έκταση 70 στρεμμάτων αναμένεται να αναπτυχθεί πάρκο ψυχαγωγίας από επώνυμη εταιρεία της αγοράς, που δραστηριοποι&epsi lon;ίται στον χώρο αυτό.

Εκτάσεις γύρω από το Pantheon Plaza αναζητά σύμφωνα με πληροφορίες και ο όμιλος Carrefour. O τελευταίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τοπικό επιχειρηματία, προκειμένου να αναπτύξουν από κοινού εμπορικό κέντρο στην περιοχή. Σημειώνεται ότι ο όμιλος Carrefour λειτουργεί ήδη πολυκέντρο στην άλλη πλευρά της πόλης της Λάρισας.

Δ.Κ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.