ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάπτυξη δραστηριοτήτων της SYNTAX στην Ρωσία και Ουκρανία.

19:11 - 09 Οκτ 2008 | Επιχειρήσεις
Η Syntax εντατικοποιεί την παρουσία της στην Ρωσία και Ουκρανία συμμετέχοντας σε σημαντικές εκδηλώσεις και προωθώντας σε μεγάλες επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών την κορυφαία τεχνολογία διαχείρισης συμβάσεωνεπιπέδου υπηρεσιών -SLA Management -Oblicore Guarantee.

Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Διευθυντής της επιχειρησιακής μονάδας Τηλεπικοινωνιών και Ενέργειας κος Αχιλλέας Φιλιππόπουλος και στελέχη της μονάδας συμμετείχαν στο ετήσιο Telecoms Club στο Κίεβο το οποίο διοργάνωσε η Microsoft και η Softline, partner της Syntax στην Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Κίεβο επισκέφθηκαν τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών Kyivstar, MTC and Golden Telecom με τις οποίες συζητείται η υλοποίηση του Oblicore Guarantee.

Επίσης ο πρόεδρος της εταιρίας κος Νίκος Αυξεντιάδης έχει προσκληθεί από την Oracle, ως ομιλητής με θέμα ‘End-to-End SLA Management, as a Business Enabler’,  στο ετήσιο Oracle ISV Forumπου θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 30 Οκτωβρίου. Ο κος Αυξεντιάδης θα συνοδεύεταιαπό τον κο Αχιλλέα Φιλιππόπουλο και άλλα στελέχη της εταιρίας και θα έχουν συνεργασίες με σημαντικούς φορείς της Ρωσίας.

Η Oracle και η Oblicore συνεργάζονται στον τομέα του Service Management, όπου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση του Siebel και του Oblicore Guarantee. H Syntax αντιπροσωπεύει την Oblicore στην Ανατολική Ευρώπη και τον Αραβικό Κόσμο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.