ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεός Consumer Commercial Director της Vodafone o Matt Williams

17:25 - 17 Οκτ 2008 | Επιχειρήσεις
O Matt Williams αναλαμβάνει τη θέση του Consumer Commercial Director της Vodafone Group από 17 Οκτωβρίου 2008. Ο κ.Matt Williams έχει 14ετή διεθνή εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και προέρχεται από το Vodafone Group όπου τα τελευταία 4 χρόνια κατείχε ηγετικές θέσεις στην στρατηγική του marketing and planning για το Global Marketing, έχοντας την ευκαιρία να εργαστεί εκτεταμένα με τις διάφορες εταιρίες της Vodafone ανά τον κόσμο.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Vodafone Νέας Ζηλανδίας το 1994 όπου εργάστηκε σε περιοχές Στρατηγικής, Εμπορικές Δ/νσεις και Marketing σε διοικητικούς ρόλους πριν μεταφερθεί στην Vizzavi, τον πάροχο του internet της συνεργασίας Vodafone και Vivendi-Universal.Έχει επιπλέον εργαστεί ως σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής διαχειριζόμενος μεγάλο εύρος θεμάτων για πελάτες όπως η Sony Ericsson, Nokia, O2. και άλλων ηγετικών στην αγορά οργανισμών.

Είναι κάτοχος πτυχίου Αναλυτικής Φιλοσοφίας και Οικονομικώναπό το Πανεπιστήμιο του Auckland και μεταπτυχιακών τίτλων MBA με διάκριση από το London Business School.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.