ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίσιμη εβδομάδα εταιρικών αποτελεσμάτων

11:13 - 20 Οκτ 2008 | Επιχειρήσεις
Στη δίνη των εταιρικών αποτελεσμάτων βρίσκονται οι αγορές, οι οποίες προσπαθούν να ορθοποδήσουν. Ηγέτιδες εταιρείες των κλάδων τους, θα ανακοινώσουν αποτελέσματα τα οποία λίγο ή πολύ θα καθορίσουν τις τάσεις. Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι μόνο οι επιδόσεις τους στο τρίμηνο, αλλά κυρίως οι προβλέψεις τους τις οποίες οι αναλυτές περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σήμερα λοιπόν Δευτέρα, αποτελέσματα ανακοινώνουν οι Ericsson, LG, Νovartis, American Εxpress, και Texas Instruments, ενώ αύριο Τρίτη οι Lexmark, Omnicom, 3M, Pfizer, Lockheed και Yahoo.

Την Τετάρτη το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις Alfa Laval, Merck, Phillip Morris, Wachovia, AT&T. Quantum Mc Donalds και Travellers.

Την Πέμπτη, όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της Credit Suisse, ενώ την ίδια μέρα ανακοινώνουν τις επιδόσεις τους οι ABB, Cannon, Daimler, UPS, Eli Lilly, Raytheon, Altria και Stora Enso, Χerox, Fiat, Bristol Μayers, Juniper, Microsoft και Dow chemicals.

Tην Παρασκευή, ανακοινώνουν αποτελέσματα οι Sanyo, Panasonic, Eastman chemicals. Volvo και ITT

Η βαρύτητα που έχουν οι ανωτέρω εταιρείες στον κλάδο τους, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και ως εκ τούτου αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως η εβδομάδα που διανύουμε δεν θα είναι μία εύκολη εβδομάδα.

Τέλος από το μέτωπο των μακροοινομικών στοιχείων, με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η ανακοίνωση της πορείας του Δείκτη των Δεικτών στις ΗΠΑ, αν και όλες οι προηγούμενες αρνητικές επιδόσεις άλλων δεικτών φαίνεται να έχουν προεξοφληθεί. Επίσης την Πέμπτη αναμένονται τα νεότερα στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας.



Τάκης Λαϊνάς
[email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.