ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοίγει αύριο το εμπορικό κέντρο της Pantheon Plaza στη Λάρισα

18:11 - 22 Οκτ 2008 | Επιχειρήσεις
Η Sonae Sierra, ενεργώντας για λογαριασμό του πελάτη τους, της PanEuropean Property Limited Partnership, εγκαινιάζει σήμερα στη Λάρισα το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο Pantheon Plaza. Το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της κεντρικής Ελλάδας το οποίο αποτελεί 50/50 ιδιοκτησία των δύο εταίρων, αντιπροσωπεύει επένδυση ύψους 76,3 εκ. ευρώ και ανοίγει τις πύλες του για το κοινό αύριο, 23 Οκτωβρίου 2008.

Το νέο κέντρο διαθέτει συνολική επιφάνεια (καταστήματα και χώροι ψυχαγωγίας) 27.000 τ.μ. εκ των οποίων 98% έχει ήδη εκμισθωθεί. Το Pantheon Plaza θα στεγάζει 110 καταστήματα μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι γνωστότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες. Μερικά από τα μεγάλα καταστήματα τα οποία έχουν μισθώσει χώρους στο Pantheon Plaza είναι το σούπερ μάρκετ Aldi, οι κινηματογράφοι Moovie Star με τρεις κινηματογραφικές αίθουσες προβολής, τα H&M, τα πολυκαταστήματα Fokas, ένας χώροςψυχαγωγίας και η Media Markt, της οποίας το κατάστημα ήδη λειτουργεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Media Markt καθώς και ονόματα όπως H&M, Promod, Fokas, Mikyazy, Footlocker, G star και Aldo εμφανίζονται για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας μεταξύ άλλων επωνυμιών. Μάλιστα, η αλυσίδα Kare που ειδικεύεται σε έπιπλα και είδη σπιτιού, εισέρχεται στην ελληνική αγορά με το πρώτο της σημείο πώλησης στο Pantheon Plaza.

 «Το Pantheon Plaza αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά και αποδεικνύει την ισχυρή δέσμευσή μας για την ανάπτυξη βιώσιμων έργων σε ολόκληρη τη χώρα», δηλώνει ο Álvaro Portela, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonae Sierra. «Με τα εγκαίνια του Pantheon Plaza, προωθείται μία νέα αντίληψη για τις αγοραστικές συνήθειες και την ψυχαγωγία στην πόλη της Λάρισας. Οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους βιώνοντας απολύτως διαφορετικά είδη διασκέδασης, ενώ ταυτόχρονα η πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών θα καλύπτουν τις καθημερινές αγοραστικές τους ανάγκες. Ευελπιστούμε να προσελκύσουμε 5 εκατομμύρια επισκέπτες στο πρώτο δωδεκάμηνο λειτουργίας», προσθέτει.

«Η αρχιτεκτονική και σχεδιαστική μας προσέγγιση στοχεύει στην πλήρη ένταξη του εμπορικού κέντρου στη γύρω περιοχή. Με το Pantheon Plaza επιχειρούμε να αναβιώσουμε την ιστορική και πολιτισμική παράδοση της Λάρισας, η οποία έλκει την καταγωγή της από τους Θεούς και τις Μούσες» σχολίασε ο José Quintela, υπεύθυνος Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Έργων στη Sonae Sierra.

Το Pantheon Plaza φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία πολύ αναγνωρισμένων επωνυμιών στον τομέα της ένδυσης όπως BSB, Μούγερ, Kizis, Bill Cost, Pagoni, Badila, Sarah Lawrence, Accessorize, Adidas, Notos Exclusive, Dur, Gant, Timberland, Nautica, Attrattivo, Bostonians, Mat Fashion, Bag stories, Lapin, Marasil, EXE by Tsakiris Mallas, Helmi και Ipekyol.

Στους επισκέπτες των χώρων εστίασης το Pantheon Plaza προσφέρει πάμπολλες ευκαιρίες χαλάρωσης, με εξαιρετικές γεύσεις στα Flocafe, Goodys, Hellas Melathron, Simply Burgers, αλλά και σε πλήθος άλλων εστιατορίων και καφέ. Από τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας παρουσία θα έχει η Γερμανός. Επιπλέον, καταστήματα όπως το κομμωτήριο Nestor Yiannakis και το KLeidi Takouni sto Pi&Fi (κλειδαράς/ επισκευές υποδημάτων) θα κάνουν τις αγορές ακόμη πιο άνετες και διασκεδαστικές.

Το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Λάρισας βρίσκεται ανατολικά της παλαιάς Εθνικής Οδού, 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και απευθύνεται σε μία ζώνη επιρροής197.600 κατοίκων. Διαθέτοντας 1.600 δωρεάν θέσεις στάθμευσης, το εμπορικό κέντρο θα δημιουργήσει 900 θέσεις εργασίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.