ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Βωβός: Νέα δεδομένα δημιουργεί για το Βοτανικό το Fast Track

17:24 - 21 Σεπ 2010 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η προώθηση προς ψήφιση στη Βουλή του νόμου Fast Track από το Υπουργείο Ανάπτυξης δημιουργεί νέα δεδομένα όσον αφορά τις διαδικασίες για την υλοποίηση της διπλής ανάπλασης Βοτανικού - Λ. Αλεξάνδρας, αφού το συγκεκριμένο έργο πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου ως μεγάλο αναπτυξιακό έργο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της μεγάλης επιτάχυνσης στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για την επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό, συμπιέζοντας σημαντικά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης αλλά και αξιοποίησής του, ανακοίνωσε η εταιρεία Μ. Βωβός
Είναι αληθές ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τόσο τις δικές μας όσο και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στο έργο της διπλής ανάπλασης αλλά και γενικότερα της αγοράς, η συγκεκριμένη διαδικασία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο κυβερνητικός όμως ανασχηματισμός, καθώς και η ανακατανομή των αρμοδιοτήτων στα Υπουργεία, οδήγησε στην περαιτέρω καθυστέρηση, πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Παρόλα αυτά, αναμένουμε σύντομα την προώθηση προς ψήφιση στη Βουλή της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει τη δραστηριότητά της για την αξιοποίηση νέων ακινήτων, όπως την κατασκευή κτιρίου ανωδομής 2.300 τ.μ. επί Λ. Κηφισίας 338 στο Ν. Ψυχικό, για το οποίο βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας και την πώληση υφισταμένων ακινήτων, όπως το τουριστικό συγκρότημα στον Πόρο, το οποίο θα μετατραπεί πιθανότατα σε κέντρο ιατρικού τουρισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.