• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Κατασκευές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΑΒΑΞ: Κέρδη €92,3 εκατ. από επιτυχημένες αποεπενδύσεις& επιτάχυνση νέων έργων

Σε συνέχεια της χρηματιστηριακής ανακοίνωσης για την ολοκλήρωση της συναλλαγής για τις συμμετοχές της ΑΒΑΞ σε ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε και ΓΕΦΥΡΑ Λειτουργία Α.Ε, με γνώμονα την περαιτέρω τόνωση των κύριων τομέων ενασχόλησής του, ο Όμιλος προχωρά σε κάποιες διευκρινίσεις.

Αύξηση 11,8% στον δείκτη τιμών υλικών στις κατασκευές τον Οκτώβριο

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Υλικών Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών τον Οκτώβριο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2021 παρουσίασε αύξηση 11,8%, έναντι αύξησης 6,3% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων δεικτών του έτους 2021 με το 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Intrakat: Ενημέρωση του Πρωθυπουργού στο Φράγμα Πείρου–Παραπείρου για το έργο

Ικανοποιημένος από την πορεία των έργων στο Φράγμα Πείρου – Παραπείρου, στο Αστέρι του Νομού Αχαΐας, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στην περιοχή.

ΑΕΓΕΚ: Ολοκληρώθηκε η πώληση 7 γραφείων στην Μπεχτσινάρ

Στην υπογραφή οριστικού συμβολαίου, για την πώληση 7 γραφείων στην Μπεχτσινάρ Α.Ε., προέβη η ΑΕΓΕΚ.

Εξάρχου (Intrakat): Εθνικός στόχος η απορρόφηση εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων

Την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων, σε κάθε επίπεδο, ώστε να μη χαθεί ο κοινός στόχος της υλοποίησης κρίσιμων εθνικών υποδομών λόγω καθυστερήσεων ή ανταγωνιστικών σκοπιμοτήτων, τόνισε o Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 5th Athens Investment Forum, το οποίο διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) με τη συμμετοχή κορυφαίων κυβερνητικών και επιχειρηματικών στελεχών.

 

Περδικάρης(ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Υψίστης σημασίας τα χαρακτηριστικά του ανεκτέλεστου κάθε εταιρείας

Στις προκλήσεις που θέτει το σύγχρονο περιβάλλον των πληθωριστικών πιέσεων, της ανόδου του κόστους των υλικών και των αυξημένων τιμών ενέργειας, για τον κλάδο των υποδομών στην Ελλάδα, αλλά και στη σημασία της διαμόρφωσης ενός υγιούς ανεκτέλεστου, αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του στο Athens Investment Forum, ο κ. Γιώργος Περδικάρης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

 

Υπουργείο Υποδομών: Έναρξη διαγωνισμών για 5 έργα του Ταμείου Ανάκαμψης

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει την έναρξη των διαγωνισμών για 5 σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 379 εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Με 60 εταιρείες η Ελλάδα στην έκθεση «THE BIG 5»

Την πολυπληθέστερη εθνική συμμετοχή με 60 εταιρείες, σε συνολική επιφάνεια 1.650 τ.μ. διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) στη Διεθνή έκθεση «THE BIG 5», η οποία θα πραγματοποιηθεί για 43η χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από 05 έως 08 Δεκεμβρίου 2022.

Έργο ΣΔΙΤ €48,32 εκατ. για τα Δικαστικά Μέγαρα Κεντρικής Ελλάδας

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για τα Δικαστικά Μέγαρα Κεντρικής Ελλάδας, με προϋπολογισμό 48,32 εκατ. ευρώ, προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Νέα τεχνική οδηγία για τους υαλοπίνακες ασφαλείας

Δημοσιεύθηκε, με ελεύθερη πρόσβαση, η νέα Τεχνική Οδηγία (ΤΟΤΕΕ) για τους Υαλοπίνακες Ασφαλείας από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

ΚΤ.ΥΠ: Συμβάσεις €22 εκατ. με Ινστιτούτο Παστέρ και «Αλέξανδρος Φλέμινγκ»
 
Στην υπογραφή δυο προγραμματικών συμβάσεων της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε(ΚΤΥΡ). με το Ινστιτούτο Παστέρ και το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ», παρέστη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, όπως και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αρμοδιότητα τα θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας.
Intrakat: Αναβλήθηκε η συνέλευση για την ΑΜΚ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (14/11) γενική συνέλευση των μετόχων της Intrakat η οποία έχει ως μοναδικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 100 εκατ. Ευρώ.

Intrakat: Σύμβαση €60,7 εκατ. για την οριοθέτηση του ρέματος Ραφήνας

Σε υπογραφή σύμβασης ύψους 60,7 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχώρησε η Intrakat για την ανάληψη του έργου «Διευθέτηση Οριοθέτησης Ρέματος Ραφήνας», το οποίο θα θωρακίσει τη Ραφήνα και τις παρακείμενες περιοχές από τον κίνδυνο μελλοντικών αιφνίδιων πλημμυρών.

σελίδα 1 από 445
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman