ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βωβός: "Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με Media Markt"

17:06 - 05 Ιουλ 2006 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Καμία οριστική συμφωνία δεν έχει επέλθει έως σήμερα για το ακίνητο ιδιοκτησίας του oμίλου επί της Λ. Συγγρού υπογραμμίζει η Μπάμπης Βωβός σε σχετική της επιστολή προς το Χ.Α. σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε νέα πιθανή συμφωνία μίσθωσης ακινήτου με τη Media Markt, και στην πιθανότητα πώλησης του συγκροτήματος των 14.000 τ.μ. που πρόκειται να κατασκευάσει ο όμιλος επί της Λ. Συγγρού, σε απάντηση της από 3/7/2006 επιστολής του Χ.Α.
Ειδικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:


Η εταιρία Media Markt συγκαταλέγεται στο δίκτυο πελατών μας και επομένως οι επαφές στα πλαίσια της συνεργασίας μας, είναι συχνές.

Δεδομένης της μέχρι σήμερα επιτυχημένης μας συνεργασίας με την εν λόγω εταιρία και στο πλαίσιο ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου εργασιών μας, δεν μπορεί να αποκλειστεί μια νέα μελλοντική μισθωτική συμφωνία.

Σε περίπτωση που υπογραφεί κάποια νέα συμφωνία μεταξύ του Ομίλου και της Media Markt, η Διοίκηση θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση προς τις αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό, στα πλαίσια της συνήθους πρακτικής της.

Το έντονο ενδιαφέρον που καταγράφεται τόσο από μισθώτριες εταιρίες όσο και από επενδυτικά funds ακινήτων για το ακίνητο ιδιοκτησίας του Ομίλου μας επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ βρίσκεται ακόμη στο στάδιο μελετών, είναι μία ακόμη ένδειξη των προσεκτικών επιλογών ακινήτων της ”Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.”.

Πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι καμία οριστική συμφωνία δεν έχει επέλθει έως σήμερα. Η Διοίκηση του Ομίλου θα επιλέξει τον τρόπο αξιοποίησης του ακινήτου με γνώμονα την μεγιστοποίηση της υπεραξίας προς τους μετόχους.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.