ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παντεχνική: Προχώρησε σε συμφωνία με την πολωνική GTC

13:15 - 06 Ιουλ 2006 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Συμφωνία συνεργασίας με την εισηγμένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων GTC SA στο Χρηματιστήριο Βαρσοβίας και το fund ακινήτων BlueHouse για την υλοποίηση κοινής επένδυσης real estate στη Ρουμανία προχώρησε η εταιρεία Παντεχνική πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα, η συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ των τριών εταίρων προβλέπει την ανέγερση δύο κτιρίων με γραφειακούς χώρους A Class, συνολικής επιφάνειας 43.000 τ.μ., και με υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων χωρητικότητας 670 θέσεων. Το σύγχρονο αυτό γραφειακό συγκρότημα θα κατασκευαστεί στα δύο όμορα οικόπεδα έκτασης 14,5 στρεμμάτων στη περιοχή Piata Presei Libere του Βουκουρεστίου,.

Τα εν λόγω οικόπεδα τα έχει εξασφαλίσει η Παντεχνική μέσω σύμβασης παραχώρησης με το Δήμο Βουκουρεστίου για χρονικό διάστημα 49 ετών και με δικαίωμα επέκτασης της σύμβασης με τους ίδιους όρους για ακόμη 24 χρόνια.

Το ύψος της επένδυσης που θα υλοποιήσει το σχήμα Παντεχνική- GTC- BlueHouse θα ανέλθει στο ποσό των 70 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα στην πλήρη ωριμότητα της ανάπτυξης υπολογίζονται στα 8,6 εκατ. ευρώ.

Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, η έναρξη κατασκευής του συγκροτήματος θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήψη της οικοδομικής άδειας που τοποθετείται χρονικά μέχρι τα τέλη του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Η δε ολοκλήρωση του έργου θα γίνει εντός της διετίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.