ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kleemann: Ιδρύει θυγατρική στη Ρωσία

14:04 - 02 Ιαν 2013 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αύξηση του τζίρου της εταιρίας στη αγορά της Ρωσίας κατά 77% μέσα σ' ένα χρόνο

Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στη Μόσχα, με την επωνυμία KLEEMANN LIFTS RUS, προχώρησε KLEEMANN Hellas.

 

Η Ρωσία αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα αγορά για τη μητρική από πλευράς τζίρου, με τη φετινή χρονιά να παρουσιάζει ήδη αύξηση 77% σε σχέση με  πέρυσι.

 

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας θυγατρικής ανέρχεται σε 10 εκατ. ρούβλια (περίπου 250.000 ευρώ), με μετόχους κατά 99,5% την κυπριακή θυγατρική KLEEMANN INTERNATIONAL HOLDINGS LIMITED και κατά 0,5% τον Νικόλαο Ν. Κουκούντζο, γενικό διευθυντή και μέτοχο της μητρικής εταιρίας. Σημειώνεται ότι βάσει της ρωσικής νομοθεσίας, απαγορεύεται η δημιουργία μονοπρόσωπης Ε.Π.Ε. και συνεπώς ήταν αδύνατη η συμμετοχή της κυπριακής θυγατρικής με 100%.

 

Σκοπός της νέας επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η εμπορία ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, καθώς και η περαιτέρω προώθηση της συνολικής γκάμας των προϊόντων του ομίλου στη γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Μέσω της λειτουργίας της ρώσικης θυγατρικής, η διοίκηση της KLEEMANN προσβλέπει στη σημαντική ενίσχυση των διεθνών πωλήσεων του ομίλου, αλλά και στη διείσδυσή του σε νέες αγορές της ευρύτερης περιοχής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.