ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρης Βωβός: "Σε 5 χρόνια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος"

09:23 - 30 Απρ 2013 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Άρης Βωβός: "Σε 5 χρόνια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος"
Περίοδο χάριτος 5 ετών έλαβε ο Παναθηναϊκός για να χτίσει το νέο του γήπεδο στον Βοτανικό και να ολοκληρωθεί το σχέδιο της διπλής Ανάπλασης.

Ο Άρης Βωβός σε δηλώσεις του στο aioniapistos.gr. αναφέρθηκε στη διπλή Ανάπλαση και τη Λεωφόρο  και διεκυκρίνισε: «Με το νέο νομοσχέδιο και το προεδρικό διάταγμα, ο Παναθηναϊκός πήρε μία περίοδο χάριτος πέντε ετών. Στη συνέχεια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να χτίσει σε αυτό το διάστημα το γήπεδο στον Βοτανικό».

 

Για τη διπλή ανάπλαση τόνισε: «Το Προεδρικό Διάταγμα πέρασε και υπογράφηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Παπούλια, οπότε μόλις δημοσιευτεί γίνεται νόμος του κράτους και ξεμπλοκάρεται επιτέλους το εμπορικό κέντρο».

 

Για τη συμμετοχή της εταιρείας του: «Είμαστε σε συζητήσεις με όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, για τα επόμενα βήματα της εταιρείας. Στις συζητήσεις είναι και το εμπορικό. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο...».

 

Για την υπόθεση πτώχευσης: «Έχουμε καταθέσει αίτηση ανάκλησης της πτώχευσης και θεωρώ ότι το επόμενο 10ημερο θα περάσει. Γίνονται συζητήσεις για το επιχειρηματικό σχέδιο επιβίωσης της εταιρείας».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:33 - 30 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.