ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

J&P Αβαξ: Μειοδότης σε έργο στην Πολωνία

15:41 - 18 Οκτ 2006 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Την προεπιλογή της στην κατασκευή οδικού άξονα στην Πολωνία, έργο ύψους 239 εκατ .ευρώ, ανακοίνωσε η J&P Αβαξ, σε απαντητική της επιστολή προς το Χ.Α.


Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η η J&P-ΑΒΑΞ προεπιλέχθηκε στον διαγωνισμό για το έργο Μοtorway A1 Sosnica-Belk στην Πολωνία, προϋπολογισμού 239 εκατ. ευρώ, μαζί με τις εταιρίες & κοινοπραξίες BUDIMEX DROMEX S.A., Strabag Sp. zo.o. - Strabag AG - Heilit+Woerner Bau GmbH, Skanska S.A. και DTP Terrassement S.A. - DLZ Sp.zo.o.

Πρόσφατα, στα πλαίσια του παραπάνω διαγωνισμού οι παραπάνω εταιρίες & κοινοπραξίες υπέβαλλαν οικονομικές προσφορές, μετά το άνοιγμα των οποίων η J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. μειοδότησε με προσφορά 214 εκατ. ευρώ και ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη η εταιρεία θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινούκαι των χρηματιστηριακών αρχών με τα μέσα και την διαδικασία που προβλέπονται από την κείμενη χρηματιστηριακή νομοθεσία.

Επίσης, αναφορικά με το δημοσίευμα το οποίο παραθέτει στοιχεία οικονομικών αποτελεσμάτων και στρατηγικών επιλογών της J&P ’βαξ τα οποία παρουσιάστηκαν σε θεσμικούς επενδυτές, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Το δημοσίευμα βασίζεται εξ ολοκλήρου σε στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται σε παρουσίαση η οποία πραγματοποιήθηκε την 16/10/2006 στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρειών Μικρής & Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης της Citigroup στο Λονδίνο και δημοσιοποιήθηκε αυθημερόν με όλα τα προβλεπόμενα μέσα και διαδικασίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.