ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Citigroup: Αγορά για ΕΛΤΕΧ, Μηχανική, ΓΕΚ, J&P Αβαξ, διακράτηση για ΤΕΡΝΑ

20:18 - 15 Ιαν 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Θετική παραμένει η Citigroup για τον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να επιλέγει ως «αγαπημένη» της την ΕΛΤΕΧ και να συμπεριλαμβάνει επίσης στις επιλογές της τις Μηχανική, ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ και J&P Αβαξ.

Αναλυτικότερα, οι αναλυτές του διεθνούς οίκου διατυπώνουν την τιμή στόχο των 10,30 ευρώ και τη σύσταση Αγορά (μεσαίου ρίσκου) για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ, η οποία παραμένει η κορυφαία επιλογή της στον ελληνικό κατασκευάστικό κλάδο.

Επίσης, διατυπώνει τη σύσταση Αγορά και την τιμή στόχο των 6,68 ευρώ για τη μετοχή της J&P Αβαξ, θεωρώντας παράλληλα τη μετοχή υψηλού κινδύνου.

Τη μετοχή της Μηχανική τη βλέπει στα 4,92 ευρώ διατυπώνοντας τη σύσταση Αγορά ( υψηλού κινδύνου).

Οσον αφορά τη μετοχή της ΓΕΚ, διατυπώνει τη σύσταση Αγορά (μεσαίου κινδύνου) και την τιμή στόχο των 8,56 ευρώ.

Τέλος, Διακράτηση συστήνει για τη μετοχή της ΤΕΡΝΑ την οποία θεωρεί μεσαίου κινδύνου και τη βλέπει στα 12,78 ευρώ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Citigroup, ο ελληνικός κατασκευαστικός κλαδος εμφανίζει ΡΕ 11,3 (με βάση τα κέρδη του 2008), έναντι του ευρωπαικου μέσου όρου που υπερβαίνει το 12.

Επίσης, στις κορυφαίες επιλογές της Citigroup για την Ελλάδα, συγκαταλέγονται η Τζάμπο με τιμή στόχο τα 17,3 ευρώ, η Φουρλής με τιμή στόχο τα 17,2 ευρώ, η Τιτάν με τιμή στόχο τα 47,5 ευρώ, η Μότορ Οιλ με τιμή στόχο τα 25 ευρώ, η Eurobank Properties με τιμή στόχο τα 17 ευρώ και η Eurobank με τιμή στόχο τα 30 ευρώ. Για όλες τις ανωτέρω μετοχές οι αναλυτές του διεθνους οίκου διατυπώνουν τη σύσταση Αγορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.