ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Citigroup: Θετική για Eurobank, Κύπρου, Τερνα

18:49 - 07 Φεβ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Θετική εμφανίζεται η Citigroup για τις τράπεζες Κύπρου και Eurobank, εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τετάρτου τριμήνου και συνόλου χρήσης 2006. Επίσης, μελετά το ενδεχόμενο αναβάθμισης της Τέρνα, μετά την ανάληψη έργων στον Περσικό Κόλπο.

Στα 163 εκατ ευρώ, ενισχυμένα κατά 60%, αναμένει τα κέρδη τετάρτου τριμήνου, της EFG Eurobank η Citigroup, τα οποίαθα ανακοινωθούν αύριο. Επίσης αναμένει έσοδα αυξημένα κατά 21%, στα 585 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές του διεθνούς οίκου, η τράπεζα θα ανακοινώσει συνεχιζόμενη ανάπτυξη και αύξηση στα μερίδια της εγχώριαςαγοράς, καθώς και ανάπτυξη στις δραστηριότητες της στη βαλκανική αγορά.

Επίσης θετική παραμένει και για την τράπεζα Κύπρου, καθώς διαβλέπει ισχυρή ανάπτυξη στην κυπριακή αγορά και ανθεκτικά περιθώρια.

Το ενδεχόμενο αναβάθμισης της μετοχής της Τερνα κατά 1 ευρώ εξετάζει η citigroup, για την οποία ορίζει τιμή-στόχο τα 13,10 ευρώ και διατυπώνει τη σύσταση Διακράτηση, μετά την ανάληψη έργων στον Περσικό Κόλπο, ύψους 375 εκατ. ευρώ.

Τέλος, η Citigroup διακόπτει την κάλυψη της Γερμανός, καθώς η εταιρεία έχει περάσει πλήρως στην κατοχή της Cosmote.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.