ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LAMDA: Αντιστέκονται στην κρίση τα malls

10:56 - 05 Σεπ 2016 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
LAMDA: Αντιστέκονται στην κρίση τα malls
Αύξηση πωλήσεων, κερδών και επισκεπτών παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, κινούμενα ενάντια στην κρίση και τα capital controls. Είναι ενδεικτικό ότι στα τρία εμπορικά κέντρα της LAMDA Development, The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos, ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 4,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο, ενώ η συνολική επισκεψιμότητα των εμπορικών κέντρων κατά την ίδια χρονική περίοδο κατέγραψε άνοδο της τάξεως του 1,9%.

Ειδικότερα η λειτουργική κερδοφορία του Mall Athens ανήλθε σε 13,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο κατά 7,3%. Σημειώνεται ότι ο τζίρος των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση κατά 3,2% ενώ ο αριθμός των επισκεπτών κινήθηκε ανοδικά κατά 1,7%.  


Η λειτουργική κερδοφορία του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη ανήλθε σε 6,9 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 4,5%.  Ο κύκλος εργασιών των καταστημάτων παρουσίασε άνοδο της τάξεως του 3,5%.  Επίσης, σημειώθηκε αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 1,5%, ενώ βρίσκεται σε καθεστώς πλήρους μίσθωσης. 


Σε ό,τι αφορά το Golden Hall, η λειτουργική του κερδοφορία ανήλθε σε 7,9 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11,3%.  Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων και ο αριθμός των επισκεπτών κινήθηκαν ανοδικά κατά 7,1% και 3,3% αντίστοιχα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.