ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιντρακάτ: Σύμβαση έργου με Δήμο Κατερίνης

13:40 - 22 Φεβ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στην υπογραφή σύμβασης με τον Δήμο Κατερίνης για την κατασκευή μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών έναντι συμβατικού τιμήματος 1 εκατ. ευρώ προχώρησε η Ιντρακάτ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η σύμβασηαφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των υπόγειων υποδομών δικτύων οπτικών ινών, των υποδομών ενεργού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σύνδεσης στο δίκτυο, καθώς και των υποδομών ασύρματης δικτύωσης και πρόσβασης. Το συνολικό μήκος του μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών ανέρχεται σε 11,5 χλμ περίπου και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2007.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για το πρώτο έργο ευρυζωνικών μητροπολιτικών δικτύων που αναλαμβάνει η INTRAKAT στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ενώ έχει ήδη ανακηρυχθεί μειοδότης και αναμένεται η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων σε μια σειρά έργων του ίδιου προγράμματος.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ευρύτερη Ελληνική περιφέρεια με την ένταξη σε παραγωγική λειτουργία, ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών σε κρίσιμους τομείς, όπως η δημόσια διοίκηση, η υγεία, οι μεταφορές και το περιβάλλον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.