ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη διεκδίκηση της Εγνατίας ο Όμιλος Κοπελούζου με κινεζική εταιρεία Κύριο

15:16 - 16 Φεβ 2018 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στη διεκδίκηση της Εγνατίας ο Όμιλος Κοπελούζου με κινεζική εταιρεία
Ο όμιλος Κοπελούζου μαζί με τον κινεζικό Sichuan Communication Investment Group, προχώρησαν σε «εκδήλωση ενδιαφέροντος» για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού, όπως γνωστοποιεί ανακοίνωση του ελληνικού ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τελειώνει η προθεσμία υποβολής των φακέλων των ενδιαφερόμενων με βάση το διεθνή διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί.

Η Sichuan Communications Investment Group Co, Ltd (SCIG) είναι κινεζική κρατική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2010, απασχολεί 24.000 υπαλλήλους και εστιάζει στην κατασκευή, λειτουργία και εκμετάλλευση αυτοκινητοδρόμων και λιμένων, στη λειτουργία και διαχείριση αεροδρομίων, στις υπηρεσίες μεταφορών και logistics, στην εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας και στην χρηματοδότηση επενδύσεων στον τομέα των μεταφορών.

Ο Όμιλος Κοπελούζου είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους της Ελλάδας με πολυσχιδείς δραστηριότητες, σε τομείς όπως η ενέργεια, τα έργα υποδομών και οι παραχωρήσεις, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων στις εταιρείες που έχουν αναλάβει την αναβάθμιση, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα και στο μετοχικό κεφάλαιο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.